افتتاح دارالتحفیظ دانشگاه افسری امام علی(ع)/ برپایی 14 محفل قرآنی در یگان‌های نزاجا

محمدرضا کشتگر، مسئول دارالقرآن الکریم نیروی زمینی ارتش در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به ویژه برنامه‌های خردادماه این اداره‌کل، اظهار کرد: مسابقه حفظ جزء سی‌ام قرآن ویژه کارکنان عقیدتی ـ سیاسی این نیرو در سراسر کشور اجرا می‌شود.

وی با اشاره به اینکه طرح حفظ جزء سی‌ام قرآن طی ماه‌های گذشته در تمامی یگان‌های نزاجا انجام گرفته است، بیان کرد: این طرح با هدف جذب علاقه‌مندان به رشته حفظ قرآن و پیش از آغاز ماه مبارک رمضان برگزار می‌شود.

کشتگر همچنین با اشاره به برپایی محافل قرآنی ویژه سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)، اظهار کرد: طی این ایام حدود 14 محفل انس با قرآن در یگان‌ها و شهرک‌های مسکونی در استان‌ها با حضور قاریان برجسته این نیر, برپا شد.

مسئول دارالقرآن الکریم نزاجا همچنین از راه‌اندازی دارالتحفیظ دانشگاه افسری امام علی(ع) تا پایان خردادماه خبر داد و اضافه کرد: همچنین دارالتحفیظ‌هایی تا پایان سال جاری در یگان‌های نیروی زمینی به منظور تحقق منویات مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت 10 میلیون حافظ قرآن و افزایش حافظان قرآن کریم در نزاجا افتتاح خواهد شد.