گروه فعالیتهای قرآنی: مدیر دارالقرآن ودجا گفت: براساس تدابیر وزیر دفاع و ابلاغیه صورت گرفته کلاسهای قرآنی طی ماه مبارک رمضان روزانه و پس از آن به صورت هفتگی برگزار میشود و از سوی دیگر طرح ریشهکنی بیسوادی قرآنی در این وزارت طی امسال در حال اجرا است.
مجید گلشادی، مدیر دارالقرآن وزارت دفاع در گفتوگو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، در راستای فعالیتهای قرآنی این وزارت، اظهار کرد: امسال براساس تدابیر وزیر دفاع، تمامی کارکنان ودجا در ماه مبارک رمضان روزانه یک ساعت و بعد از ماه مبارک، هفتهای یک جلسه در محضر قرآن کریم خواهند بود.
وی ادامه داد: این ابلاغیه به منظور ریشهکنی بیسوادی قرآنی در وزارت دفاع در سال 95 انجام میشود که با این ابلاغیه و پیگیری رئیس عیقدتی ـ سیاسی وزارت و سایر مسئولان فرهنگی ـ قرآنی وزارت دفاع، تمام کارکنان ودجا مورد سطحبندی قرار گرفتند.
گلشادی عنوان کرد: این سطحبندی در سه رشته روخوانی و روانخوانی، فصیحخوانی و تدبر در قرآن یا سبک زندگی از نگاه قرآن و اهل بیت(ع) پیش از آغاز ماه مبارک رمضان صورت گرفت و کلاسهای آن مشخص شد.
مدیر دارالقرآن وزارت دفاع با تأکید بر اینکه مقرر شد از مدیران تا پائینترین رده نیروی انسانی ودجا در این کلاسها حضور داشته باشند، بیان کرد: پس از سطحبندی و کلاسبندی بالغ بر هزار و 500 کلاس در کل وزارت دفاع مهیا شد و وسایل کمک آموزشی چون میز، صندلی، تابلو، قرآن، رحل، موکت و ... توسط مدیران صنایع آماده شد.
وی تصریح کرد: مربیان این کلاسها نیز شناسایی شدند که از هزار و 500 مربی نزدیک به 70 درصد مربیان، مدیران کارکنان قرآنی وزارت دفاع هستند و حدود 30 درصد مربیان خارج از مجموعه وزرات دفاع برای همکاری در زمینه کلاسداری دعوت شدهاند.
گلشادی با تأکید بر این تحول بزرگ آموزشی قرآن در وزارت دفاع، افزود: پس از این کلاسبندی و سطحبندی، سه محتوای روانخوانی، فصیحخوانی و تدبر توسط دارالقرآن وزارت دفاع تهیه شد و بالغ بر 60 هزار جلد از این سه کتب از سوی انتشارات ودجا به زیور طبع آراسته و در کل وزارت دفاع توزیع شد.
وی تأکید کرد: هیچ جای وزارت دفاع نیست که روزانه کلاس آموزشی قرآن برپا نشود. همچنین پیش از آغاز ماه مبارک رمضان کلاسها و دورههای توجیهی برای مربیان و متولیان قرآنی برگزار شد.
گلشادی عنوان کرد: تا 13 ماه مبارک رمضان، 11 روز کاری کلاسها برگزار شده و در حال برگزاری نیز است که در حال بازرسی از مناطق و صنایع مختلف هستیم که طی این بازرسی از کلاسهای مناطق زرینشهر و مبارکه، اصفهان و شاهینشهر و در تهران هم از صنایع زیادی بازرسی داشتهایم که روند آن ادامه خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه شور و شعف زیادی میان کارکنان با برپایی این کلاسهای قرآن به وجود آمده است، تصریح کرد: مطالبه کارکنان از ما این است که چرا نهضت همگانی قرآن زودتر از این به این شیوه در وزارت دفاع برگزار نشده است.
گلشادی بیان کرد: آموزشهای قرآن در وزارت دفاع بهویژه برای خانوادهها گستردگی خوبی دارد به گونهای که هم اکنون 15 مدرسه قرآن، پنج مرکز آموزش غیرحضوری و نزدیک به 20 مهد رضای قرآنی و لابراتورهای قرآنی در سراسر کشور دارای فعالیت است.
مدیر دارالقرآن وزارت دفاع تصریح کرد: با تمام این آموزشها و گستردگی و تربیت حافظانی که داریم، انشاءالله امسال بتوانیم در میان کارکنان، ریشهکنی بیسوادی قرآنی را داشته باشیم که البته تعداد آنها کم و نزدیک به 15 یا شاید 20 درصد است که برای این تعداد 15 تا 20 درصد که قادر به روخوانی قرآن نبودهاند، نیز آموزشهای لازم انجام شده است.