توهین به کشیش آمریکایی به خاطر تبریک رمضان
توهین به کشیش آمریکایی به خاطر تبریک رمضان
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از روزنامه «واشنگتن پست»، ریو کریستوفر رادکی، کشیش کلیسای جامع خیابان «پائول» در شهر دالاس‌تاون که با نصب تابلویی در محوطه کلیسا، ماه رمضان را به همسایگان مسلمان خود تبریک گفته بود با سیلی از پیام‌ها و تلفن‌های اهانت‌آمیز مواجه شد.
وی در گفت‌وگو با خبرگزاری «آسوشتید پرس» با تقبیح این برخوردها گفت: من به عقاید دینی دیگران احترام می‌گذارم و عقیده دارم که بنابر حقوق دینی، همه مسلمانان را به خاطر اعمال اشتباه عده اندکی نمی‌توان سرزنش کرد.
 از جمله افرادی که به این کشیش اهانت کردند یکی از نمایندگان حزب جمهوریخواه و طرفدار دونالد ترامپ(کاندیدای ریاست‌جمهوری آمریکا) بود که او را مریض خوانده و تابلوی تبریک وی را نفرت‌انگیز توصیف کرد!
کشیش رادکی در مراسم روز یکشنبه کلیسا با انتقاد از طرفداران ترامپ از شرکت‌کنندگان خواست همسایگان مسلمان خود را دوست بدارند و به عقاید دیگران احترام بگذارند.