مدیر مرکز تخصصی تفسیر خبرداد:
پژوهشکده تفسیر در حوزه راه‌اندازی می‌شود
حجت‌الاسلام والمسلمین حمید ملکی، مدیر مرکز تخصصی تفسیر حوزه در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) در حاشیه برگزاری آزمون سطح چهار و یا دکتری گفت: یکی از اهداف مهم ما در مرکز، ایجاد پژوهشکده تفسیر است که مهمترین و با اولویت ترین کار آن نیز بازنگری در تفسیر نمونه است.
ملکی بیان کرد: بازنگری در تفسیر نمونه، توسط استادان با تجربه که مدرک خود را از همین مرکز تخصصی تفسیر حوزه گرفته‌اند انجام خواهد شد و در دصد هستیم که پژوهشکده را طی دو سه ماه آینده ایجاد کنیم.
وی افزود: نگاه به این مرکز تاکنون آموزشی بوده است و فارغ‌النحصیلان با تمام شدن درسشان مرکز را ترک کرده و ارتباطی با آن ندارند ولی در صدد هستیم راه‌های ارتباطی را نقویت کنیم و از ظرفیت این محققان برای کارهای پژوهشی و علمی بهره بریم.
وی ادامه داد: در این راستا در تفاهم‌هایی که با برخی نهادها داشته‌ایم همچنین در بحث تفسیرگویی در رسانه ملی و مساجد و به خضوص شهرستان‌ها از وجود این افراد بهره می‌بریم.
ایجاد رشته‌های مضاف
مدیر مرکز تخصصی تفسیر بیان کرد: تاکنون تنها در رشته تفسیر در مقطع دکتری طلبه پذیرش کرده‌ایم ولی بنا داریم در سال‌های آتی در رشته علوم قرآن همچنین رشته‌های مضاف مانند قرآن و اقتصاد، قرآن و مدیریت و قرآن و رشته‌های دیگر پذیرش داشته باشیم و مجوز این رشته‌ها را نیز دریافت کنیم.
وی افزود: یکی دیگر از کارهای مرکز، تدوین کتب درباره علوم قرآنی است که یک جلد آن یک‎ماه قبل بیرون آمد و جلد دوم نیز تا سه ماه دیگر منتشر می‌شود و به صورت سلسله‌وار انتشار خواهد یافت.
وی تاکید کرد: موضوع این آثار علوم قرآنی است و به بحث پرسش و پاسخ قرآنی اختصاص دارد و مبنای آن نیز مباحثی است که علامه معرفت طرح و بحث کرده است.
دوره پودمانی
ملکی گفت: یکی دیگر از برنامه‌های ما، برگزاری دوره های پودمانی آموزش‌های قرآنی برای مبلغان است از جمله برگزاری دوره فشرده سه روزه علوم قرآنی برای مبلغان برخی نهادها از جمله ناجا و ... است که دوره‌هایی نیز برگزار شده است.
وی از ایجاد شعباتی در کرج، تهران، اصفهان و یزد خبر داد و افزود: در مقطع سطح سه و چهار 115 طلبه در حال تحصیل هستند و صدها نفر نیز فارغ‌التحصیل شده‌اند.