حجت‌الاسلام ملکی عنوان کرد:
حمایت از تولیدات فضای مجازی در جشنواره جنات
به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ حجت‌الاسلام وحیدرضا ملکی، سرپرست اداره تبلیغ مجازی معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم از برگزاری دومین جشنواره جنات در بخش تبلیغ نوین با هدف بهره‌بری هرچه بیشتر از فناوری اطلاعات و ارتباطات در تبلیغ آموزه‌های دینی خبر داد.
ملکی با اشاره به اهمیت فضای مجازی گفت: دومین جشنواره جنات با حضور مدیران، کارشناسان و مبلغان فعال عرصه‌های مجازی برگزار می‌شود که در بخش تبلغ نوین با استقبال پرشور مبلغان و طلاب حوزه علمیه روبرو شده‌ایم.
وی افزود: هدف از برگزاری جشنواره فرهنگ‌سازی در راستای ایجاد محیط امن و سالم در فضای مجازی، استفاده از قابلیت‌ها و قدرت تأثیر‌گذاری رسانه‌های دیجیتال، تشویق و ترغیب مبلغان فعال در فضای مجازی، همچنین شناسایی، حمایت و سازماندهی فعالان فضای مجازی است و از عموم طلاب توانمند و فعال در این عرصه برای شرکت در این جشنواره دعوت می‌کنیم.
سرپرست اداره تبلیغ مجازی اظهار کرد: علاقه‌مندان شرکت در این جشنواره می‌توانند در یکی از بخش‌های سایت و بانک‌های اطلاعاتی، وبلاگ، شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان، انجمن‌ها و مسنجرها، آموزش سواد رسانه ای و فضای مجازی، نرم افزار (رایانه و همراه) و بازی رایانه‌ای، کتاب (الکترونیک و صوتی) و ... اقدام به ثبت نام کنند و آثار خود را ارسال کنند.
وی افزود: امسال بخش جدیدی تحت عنوان بخش آزاد (غیر حوزوی) جهت شناسایی و استفاده از ظرفیت فعالان فرهنگی غیر حوزوی در شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان، به جشنواره جنات افزوده شده که شرکت کنندگان این بخش لازم است ضمن ثبت نام در جشنواره، فعالیت فرهنگی شاخص و تأثیرگذار خود را در شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان تبیین و ارسال کنند.
ملکی در پایان افزود: تولیدات در راستای ترویج معارف دینی، گروهی و تخصص محور بودن آثار، استفاده تأثیرگذار از ابزارهای تبلیغ نوین از شاخصه‌های ارزیابی آثار است که به ۴ برگزیده اول دو سکه بهار آزادی، ۸ برگزیده دوم یک سکه بهار آزادی، ۱۶ برگزیده سوم نیم سکه بهار آزادی، ۳۲ نفر شایسته تقدیر ربع سکه بهار آزادی اعطا خواهد شد.
یادآور می‌شود، مهلت ثبت نام و ارسال آثار از یکم تیرماه تا سی‌ام مهرماه است که از طریق پایگاه اطلاع رسانی بلاغ صورت می‌گیرد.
جلال بیطرفان