مؤسسه سروش جاودانه وحی را بیشتر بشناسیم؛
زکات علم؛ جرقه‌ تأسیس مؤسسه‌ای قرآنی/ حامی کودکان بی‌سرپرست

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در ادامه معرفی مؤسسات قرآنی سراسر کشور به سراغ مؤسسه‌ای در مشهد رفته‌ایم، مؤسسه «سروش جاودانه وحی» که با تربیت قرآن‌آموزان زیادی در کشور خوش درخشیده‌ است.
در ادامه علاوه‌ بر معرفی مؤسسه سروش جاودانه وحی با برخی از فعالیت‌ها و دستاوردهای قرآنی این مؤسسه آشنا می‌شویم.
مؤسسه قرآنی سروش جاودانه وحی مشهد در سال ۹۳ به‌عنوان مؤسسه برتر در استان در حوزه فعالیت‌های قرآنی و آموزش به نوجوانان و جوانان معرفی شد.

زکات علم؛ جرقه‌ تأسیس مؤسسه‌ای قرآنی/ حامی کودکان بی‌سرپرست

سروش عظیمی، مدیر مؤسسه در گفت‌و‌گو با خبرگزاری ایکنا گفت: از سن 5 سالگی با علاقه‌ای که به قرآن کریم داشتم در دوره‌های آموزشی شرکت کردم و در حال حاضر مدت 16 سال است که در زمینه آموزش تخصصی قرآن ویژه نوجوانان و دانش‌آموزان مشغول به فعالیت هستم.
وی با اشاره به اینکه مؤسسه سروش جاودانه وحی در زمینه آموزش قرائت دانش‌آموزان در تلاش است، بیان کرد: مؤسسه، دانش‌آموزانی که علاقه‌مند به فراگیری قرآن کریم هستند را توسط اساتید مجرب قرآنی در مسیر قرآن قرار داده و با آموزش‌های تخصصی به سطوح بالاتری‌ سوق می‌دهد‌ به طوری که در مسابقات قرآن کریم مقام‌هایی را کسب کرده‌اند.    
مدیر مؤسسه که خود نیز حافظ قرآن است، گفت: بنده در سن 23 سالگی توسط اساتیدی چون؛ حسن مقدم، سعید بیژنی و محمدجواد پناهی به شاگردی مشغول بودم که موفق به درج مدارک عالی قرآن کریم و تدریس در رشته‌های تجوید، روخوانی و روان‌خوانی، قرائت شده‌ام.
مؤسسه سروش جاودانه وحی ذکات قرآن آموزان/تربیت نوجوانان ممتاز کشوری
عظیمی به زمان تأسیس مؤسسه اشاره کرد و افزود: مؤسسه سروش جاودانه وحی به‌عنوان دارالقرآن از سال 1390 با کسب مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در منطقه محروم «توس» مشهد راه‌اندازی شد که به‌عنوان عضو اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور و عضو اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی خراسان رضوی نیز قرار گرفت.
وی ادامه داد: جلسه مرکزی دارالقرآن و عترت علی‌بن موسی‌الرضا‌(ع) به‌عنوان زیر‌مجموعه مؤسسه قرآنی ـ فرهنگی سروش جاودانه وحی مشهد فعالیت می‌‌کند که از ابتدای امر به صورت جلسات خانگی آغاز به‌کار کرد و اکنون پس از ۹ سال فعالیت موفق شده است که با تربیت جوانان قرآنی در عرصه‌های داخلی و بین‌المللی درخشان عمل کند.
مؤسسه سروش جاودانه وحی ذکات قرآن آموزان/تربیت نوجوانان ممتاز کشوری
مدیر مؤسسه سروش جاودانه وحی افزود: این مؤسسه دارای سه شعبه در محدوده بلوار توس مشهد است و تاکنون موفق شده که نوجوانان و جوانان قرآنی بسیاری را تربیت کند بدان جهت که تلاش در این مؤسسه بر اختصاص وقت مناسب به هر شاگرد توسط اساتید و تمرین‌های مکرر در کنار شیوه آموزشی خاص است که عامل این موفقیت و استقبال قشر نوجوانان به‌شمار می‌رود. 
مؤسسه سروش جاودانه وحی ذکات قرآن آموزان/تربیت نوجوانان ممتاز کشوری
وی برگزاری دوره‌های تربیت مربی در رشته‌های مربی مهدالقرآن، مربی روخوانی، روان‌خوانی و صوت و لحن را از دیگر اقدامات این مؤسسه دانست و تصریح کرد: این دوره امسال برای سومین سال ویژه اساتید بانو و آقا با اعطای مدرک معتبر از سوی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار خواهد شد.
وی به چگونگی ایده تأسیس این مؤسسه اشاره کرد و گفت: در زمان آموزش قرآن‌ کریم با دوستان قرار گذاشتیم که زکات قرآن کریم را بدهیم که از منطقه محروم توس که از نظر مالی و فرهنگ قرآن در سطح ضعیفی قرار داشتند، کار آموزش قرآن‌ کریم را آغاز کردیم.
مؤسسه سروش جاودانه وحی ذکات قرآن آموزان/تربیت نوجوانان ممتاز کشوری
عظیمی ادامه داد: در ابتدای تأسیس این مؤسسه، با دعوت دانش‌آموزان به همراه والدین در محافل قرآنی که با حضور قاریان بین‌المللی و ممتاز برپا می‌شد، استعدادیابی در رشته‌های قرائت و حفظ قران کریم را آغاز کردیم و این به نوعی پیش رفت که دانش‌آموزان بسیار توانمندی در عرصه قرائت قرآن کریم به مؤسسه راه یافتند و تحت آموزش قرار گرفت و اکنون در مسابقات قرآنی مقام‌های درخشانی را از آن خود کرده‌اند.
مؤسسه سروش جاودانه وحی ذکات قرآن آموزان/تربیت نوجوانان ممتاز کشوری
وی افزود: دانش‌آموزان این مؤسسه در مسابقات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان اوقاف و امور خیریه و سازمان تبلیغات اسلامی در رشته‌های قرائت، حفظ و مفاهیم رتبه‌های یکم تا پنجم را کسب کردند و در سال 94 نوجوان 12 ساله‌ای به نام علی ساجدی‌مقدم موفق به کسب رتبه اول مسابقات سراسری قرآن کریم شد و همچنین به‌عنوان نماینده ایران در مسابقات بین‌المللی بنگلادش حضور پیدا کرد.  
عظیمی ادامه داد: یکی دیگر از امتیازهایی که مؤسسه سروش جاودانه وحی کسب کرده است، تربیت حافظ نوجوان 12 ساله به نام امیررضا اسماعیلیان است که ظرف دو ماه حافظ کل قرآن کریم شده است.
این مؤسسه از هیئت مدیره‌ای که خود حافظان و قاریان ممتاز کشور هستند، تشکیل شده است که می‌توان از احسان سوختانلو، قاری برجسته کشور نام برد که در زمینه آموزش تلاوت قرآن‌ کریم بسیار توانمند است. 
مؤسسه سروش جاودانه وحی ذکات قرآن آموزان/تربیت نوجوانان ممتاز کشوری
مدیر مؤسسه سروش جاودانه وحی به رمز موفقیت این مؤسسه در تربیت نوجوان در منطقه محروم اشاره کرد و گفت: در ابتدا می‌توان توکل به خدا و همچنین نیت خلوص برای تربیت نوجوانان مناطق محروم کشور در زمینه تلاوت قرآن‌ کریم را رمز  موفقیت دانست که امیدواریم همواره خداوند در این راه ما را یاری کند.
اساتید این مؤسسه از تربیت‌یافتگان این مرکز هستند که در رشته‌های مختلف موفق به کسب امتیازهایی شده‌اند. این مرکز بالاترین امتیازی که دارد این است که هیچ نوجوان علاقه‌مند به قرآنی را ناامید نکرده است و در راه آموزش و تربیت آنان همواره تلاش کرده است. 
مؤسسه سروش جاودانه وحی ذکات قرآن آموزان/تربیت نوجوانان ممتاز کشوری
وی با توجه به اینکه در کنار تأسیس مؤسسه، مرکز خیریه‌ای نیز برپا شده است، گفت: در کنار تأسیس مؤسسه، مدت 4 سال است که کودکان بی‌بضاعت و بی‌سرپرست را تحت آموزش قرآن کریم قرار داده‌ایم که موفق به استعدادیابی در این مرکز شده و نوجوانان مستعد را در مؤسسه به صورت تخصصی آموزش داده ایم.
عظیمی با ارائه درخواستی از مسئولان گفت: مؤسسه مکان ثابتی ندارد و پس از مدت‌ها دوندگی تنها موفق به دریافت زمینی از سازمان اوقاف و امور خیریه در توس منطقه محروم شده‌ایم که متأسفانه دو سال است که بدون تکلیف و بدون کمک مالی باقی مانده است که امیدواریم هرچه زودتر این مشکل حل شود.

زکات علم؛ جرقه‌ تأسیس مؤسسه‌ای قرآنی/ حامی کودکان بی‌سرپرست

مدیر مؤسسه سروش جاودانه وحی در ادامه با اشاره به دیگر افتخارات این مؤسسه بیان کرد:‌ مؤسسه سروش جاودانه وحی در بخش تبلیغی ـ ترویجی موفق به تولید نرم‌افزار و جزواتی شده است که می‌توان به چند عنوان مانند هنر تجوید و مفاهیم قرآن، آموزش روخوانی و روان‌خوانی، ترتیل کل قرآن کریم، دانش تجوید ا و 2، 834 دقیقه تلاوت تصویری کامل با کیفیت مطلوب، نرم‌افزار نغمات جذاب و متنوع، گلچین تلاوت‌های استاد محمود شحات انور اشاره کرد.
عظیمی با توجه به اینکه از مراکز و نهادهای قرآنی لوح‌هایی تقدیری را دریافت کرده است، افزود: این مؤسسه در اجرای برنامه‌های قرآنی ـ فرهنگی با سازمان‌ها و نهادهای دولتی و غیردولتی همواره آماده همکاری است و در این مدت از سوی آنان لوح‌های سپاسی را به‌عنوان یادبود دریافت کرده‌ است.

زکات علم؛ جرقه‌ تأسیس مؤسسه‌ای قرآنی/ حامی کودکان بی‌سرپرست

وی با اشاره به اینکه شهید حاج محسن حاجی‌حسنی کارگر نیز در جلسات این مؤسسه حضور داشت، تصریح کرد: مؤسسه سروش جاودانه وحی در برپایی جلسات قرآن، از حضور قاریان ممتاز شهر نیز بهره‌مند می‌شود که در این راستا، شهید حاج محسن حاجی‌حسنی بارها در این مجالس حضور داشت و به تلاوت قرآن کریم پرداخته است.

زکات علم؛ جرقه‌ تأسیس مؤسسه‌ای قرآنی/ حامی کودکان بی‌سرپرست

مدیرعامل مؤسسه سروش جاودانه وحی بیان کرد: علی ساجدی‌مقدم، از قرآن‌آموزان این مؤسسه در روز بسیج خدمت رهبر معظم انقلاب شرفیاب شده و به تلاوت قرآن پرداخت که مقام معظم رهبری که از تلاوت ایشان لذت بردند. در این دیدار که بنده نیز حضور داشتم از فعالیت‌هایی که مؤسسه سروش جاودانه وحی انجام می‌دهد نکاتی را ارائه کردم و رهبر معظم انقلاب بنده را تشویق و فرمودند: تلاوت و حفظ قرآن را در میان نوجوانان گسترش دهم.

زکات علم؛ جرقه‌ تأسیس مؤسسه‌ای قرآنی/ حامی کودکان بی‌سرپرست

عظیمی در ادامه به قاریان ممتاز این مرکز اشاره و اظهار کرد: سیدحمیدرضا حسینی از مؤثرین مربیان نوجوانی است که در شبکه پویا ترتیل‌های زیبایی دارد، رضا برزگر از قاریان نوجوان است که چندین رتبه قرائت اوقاف را به خود اختصاص داده است، امیر محسنی از قاریان برجسته کشوری و دارنده رتبه دوم مسابقات دانشجویی است، احسان سوختانلو، حاج‌حسن مقدم، نرجس و زهرا رضایی، دو خواهر حافظ کل قرآن نیز از جمله دیگر قاریان ممتاز این مرکز محسوب می‌شوند.
مؤسسه سروش جاودانه وحی افزود: مؤسسه قرآنی ما، در آخرین آمار سال 94، بیش از هزار دانش‌آموز و دانشجوی قرآنی اعم از بانوان و آقایان را در تمامی رشته‌ها را تحت پوشش قرار می‌دهد.
گفتنی است؛ در پایان قرآن‌آموزانی که از سوی این مرکز در مسابقات مختلف شرکت و حائز رتبه برتر شده‌اند را معرفی می‌کنیم. علی ساجدی‌مقدم، احسان سوختانلو، امیر محسنی، امیررضا اسماعیلیان، علی  هروی، محمد قربانی، حسین نظافت، محمد مدرسی، رسول صابری، بهنام ملکی، مهدی مرتضی‌پور، جواد صحنینی، علی سوختانلو، سیدصادق مسلمی، مسلم ناصری، ایمان غفاریان، عباس مکاری، جواد طباطبایی، حمید گلی، علیرضا بهار، مصطفی سنجری، رضا برزگر، سیدامیررضا مهدیزاده، مصطفی قره‌داشی، علی محمدی.

سمیه عیادی