فشار برای عرضه محصولات حرام در فروشگاه حلال فرانسوی
فشار برای عرضه محصولات حرام در فروشگاه حلال فرانسوی
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از تارنمای شبکه خبری پرس تی.وی، مقامات شهرداری کلمب ادعا می‌کنند که این فروشگاه با خودداری از عرضه گوشت خوک و نوشیدنی‎های الکلی مقررات فروش کالا را رعایت نمی‌کند.
آنها می‌گویند بر اساس مقررات این فروشگاه باید تمام اجناس را برای فروش عرضه نماید تا نیازهای همه مردم منطقه را تأمین کند.
«ژروم بسنارد»، از مقامات شهرداری این منطقه در مصاحبه‌ای با روزنامه تلگراف گفت: شهردار منطقه با حضور در این فروشگاه از صاحب فروشگاه خواسته است تا خواسته همه مردم منطقه را درنظر بگیرند.
از سوی دیگر، «سلیمان یالچین»، صاحب این فروشگاه، در مصاحبه با لوموند گفت: بر اساس مقررات اجاره، ملک شما باید مایحتاج عمومی مورد نیاز مردم را تأمین کنید و بقیه بستگی به تعبیر شما از این مقررات دارد.
مقامات شهرداری برای ملغی کردن قرارداد اجاره این فروشگاه که در سال 2019 منقضی می‌شود، به دادگاه شکایت کرده‌اند.
قرار است، دادگاه در ماه اکتبر به این شکایت رسیدگی کند.