اجرای طرح «آیه‌های همدلی» در مؤسسه حبل‌المتین بوشهر
میرشکاری، مدیر مؤسسه قرآن و عترت حبل‌المتین بوشهر در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، از اجرای طرح «آیه‌های همدلی» در این مؤسسه قرآنی خبر داد.

مدیر مؤسسه قرآن و عترت حبل‌المتین بوشهر افزود:‌ طی اجرای این طرح تعداد 50 نفر از قرآن‌آموزان آقا و بانو در دو کلاس قرآنی به حفظ سوره مبارکه حجرات و یادگیری مفاهیم این سوره مبارکه می‌پردازند.

میرشکاری در ادامه با بیان اینکه مربی‌گری کلاس آقایان را خود و مربی‌گری کلاس بانوان را فرهناز گتوی برعهده دارند، تصریح کرد: کلاس آقایان طی روزهای شنبه و کلاس بانوان نیز طی روزهای یکشنبه هر هفته برگزار می‌شود.

وی در پایان اظهار کرد: علاقه‌مندان برای ثبت نام در کلاس‌های قرآنی مؤسسه حبل‌المتین بوشهر و نیز دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه می‌توانند به نشانی مؤسسه واقع در بوشهر، خيابان امام رضا، فرعي 18 متری، کوچه دوم، سمت چپ، سومين پلاک، طبقه همکف مراجعه کنند.