نمایش 60 نسخه خطی کهن اسلامی در امارات
نمایش 60 نسخه خطی کهن اسلامی در امارات

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «عیون الخلیج»، مرکز فرهنگ اسلامی «زاید» امارات در نظر دارد نمایشگاهی با هدف به نمایش گذاشتن 60 نسخه خطی کهن اسلامی در شهر «العین» مقر این مرکز و شهرهای ابوظبی و عجمان امارات برگزار کند.

این نمایشگاه با همکاری باشگاه میراث امارات برگزار می‌شود و در آن 60 نسخه خطی کهن اسلامی که در زمینه علوم مختلف است، در معرض دید عموم قرار می‌گیرد.

همچنین، قرار است در کنار این 60 نسخه خطی کهن اسلامی، 50 سکه اسلامی متعلق به دوران اموی، عباسی و عثمانی به نمایش گذاشته شود.

«خلیفه جمعه المحرزی»، رئیس بخش کتابخانه، ترجمه و نشر مرکز فرهنگ اسلامی «زاید» امارات در این باره گفت: این نمایشگاه قرار است از ماه جاری میلادی(آگوست) افتتاح شود و به مدت یک سال ادامه خواهد داشت.

وی افزود: این نمایشگاه با هدف آشنایی جامعه و تازه‌مسلمانان با میراث ارزشمند اسلامی برگزار می‌شود.