بازدید کارشناس قرآنی تبلیغات اسلامی بوشهر از مؤسسه حضرت رقیه(س)
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قثرآن(ایکنا)، مصطفی اسماعیلی‌پور، کارشناس قرآنی تبلیغات اسلامی استان بوشهر اظهار کرد: به منظور ایجاد تعامل هر چه بهتر و بیشتر با مراکز قرآنی اعم از مؤسسات و خانه‌های قرآنی شهری و روستائی، بازدید از طرح‌های قرآنی مراکز از نیمه اول شهریورماه سال جاری در دستور کار قرار گرفته است و قرار است از تمامی مراکز قرآنی شهرستان بوشهر بازدید شود.
کارشناس قرآنی تبلیغات اسلامی استان بوشهر در ادامه بیان کرد: به همین منظور و در سیر بازدیدهای خود، از مؤسسه قرآنی حضرت رقیه(س) بوشهر نیز بازدید شد و در جریان برنامه‌های قرآنی در حال برگزاری این مرکز قرآنی فرار گرفتیم.
یادآور می‌شود، مؤسسه قرآنی حضرت رقیه(س) بوشهر وافع در محله بهمنی بوشهر از مراکز قرآنی فعال و توانمند شهرستان است که در طول سال فعالیت‌های قرآنی گسترده‌ای را در دستور کار خود دارد و حافظان و قرآن آموزان بسیاری را آموزش می‌دهد.