معاون آموزش المصطفی(ص) خبر داد:
قرآن‌محور شدن دوره تمهیدی طلاب
 حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قنبری، معاون آموزش المصطفی(ص) در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) گفت: یکی از مهمترین کارها در راستای اجرای این طرح، قرآن محور شدن دوره تمهیدی در بدو ورود طلاب به جامعه المصطفی(ص) است و طلاب در کنار فراگیری زبان فارسی، با روخوانی، روان خوانی و قصه‌ها و مفاهیم قرآنی آشنا می‌شوند.
وی با بیان اینکه هدف از اجرای این طرح ریشه‌کنی کم‌سوادی قرآنی است، اظهار کرد: در دوره تمهیدی آموزش‌های قرآنی به طلاب ارایه می‌شود تا در ورود به مقاطع بالاتر با کمبود و مشکلی در این عرصه مواجه نباشند.
قنبری به سطح دیگری از فعالیت‌های علمی قرآنی اشاره و تاکید کرد: جامعه المصطفی(ص) یکی از تنها مراکز آموزشی است که مدرس خاص قرآن و علوم ایجاد کرده و در حداقل بیش از 10 رشته میان رشته‌ای طلبه و دانش‌پژوه می‌پذیرد.
قنبری با اشاره به پذیرش سطح 5 و تربیت مجتهد در جامعه المصطفی(ص) گفت: هدف اصلی طبیعتا تربیت مجتهد در مفهوم عام خود است اگرچه دنیای امروز نیازمند تربیت متخصصان مجتهد در رشته‌های خاص به خصوص علوم انسانی است.
معاون آموزش المصطفی(ص) بیان کرد: در سطح 5 نخبگان جذب می‌شوند و در طول دو تا سه دوره پذیرش نیز فقط 20 نفر جذب شده‌اند و سختگیری‌های لازم به علم می‌آید.
وی در پاسخ به این سؤال که المصطفی(ص) هدف خود را مرجعیت علمی در سند چشم انداز قرار داده و برای رسیدن به این مرجعیت، نظریه پردازی و تولید علم و نظام سازی عملی لازم است و آیا این ظرفیت وجود دارد بیان کرد: بخشی از این کار علمی ترویجی است و با توجه به اینکه امروز شبکه های مجازی نقش مهی در مرجعیت‌سازی دارند ما تلاش کرده‌ایم که فارغ التحصیلان خود را به نحو موثر و پرتعداد در این فضا فعال کنیم همچنین انجمن‌های علمی و فرهنگی ما فعالیت دارند و به زبان های مختلف به شبهات و پرسش ها پاسخ داده و یا مسایل هر کشور را بنابر مقتضیات و با زبان آن کشور منتشر می‌کند.
قنبری ادامه داد: هر کسی سؤالی به خصوص در مباحث کلامی و اعتقادی و عقلانی داشته باشد می‌توانیم به زبان‌های مختلف پاسخگوی آن باشیم.
ایجاد 15 قطب زبانی پژوهشی
وی بعد دوم این مرجعیت را علمی پژوهشی برشمرد و افزود: در این زمینه نیز کارهایی صورت گرفته که از جمله آن ایجاد 15 قطب زبانی پژوهشی است که هر قطب یک مرکز و اقماری را دارد و از طریق تولید علم و ترجمه متون تولید شده فعالیت دارند.
وی تاکید کرد: در طرح تحول نظام آموزشی المصطفی نیاز به رسیدن به مرجعیت علمی تعریف و دیده شده و این طرح در فرایند تصویب‌خواهی قرار دارد و طرح آن نهایی شده است، زیرا امروز دنیا از ما مطالبات نظام‌سازی در عرصه‌های مختلف اقتصادی و ... را دارد به همین دلیل رشته‌های میان رشته‌ای زیادی در چند نظام رشته ای طراحی و تصویب خواهند شد که بازده آن در سال‌های آینده ملموس می‌شود.
قنبری گفت: این رشته‌ها ذیل 5 نظام تربیتی، اقتصادی، سیاسی، حقوقی و اجتماعی دیده شده و هدف تربیت نظریه‌‍‌پرداز و تولید نظریات منتج به نظام‌سازی در این عرصه است و در حال تدوین متن و تصویب رشته‌های آن هستیم.