چهارمین دوره معرفت‌افزایی در واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، رقیه صدرائی، دبیر هم‌اندیشی این واحد در رابطه با چهارمین دوره معرفت‌افزایی، ضرورت تعامل و تضارب آراء در میان استادان و صاحب‌نظران را یکی از دلایل برگزاری دوره‌های معرفت‌افزایی در واحد علوم و تحقیقات عنوان کرد.
برگزاری چهارمین دوره معرفت‌افزایی در واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد
وی گفت: این دوره‌ها که هر ساله در فاصله بین دو ترم، در 6 روز برگزار می‌شود با استقبال کم‌نظیر استادان واحد علوم و تحقیقات روبرو شده است.
وی با بیان اینکه این دوره از معرفت‌افزایی با عناوین اندیشه سیاسی اسلام ،انقلاب اسلامی و اخلاق حرفه‌ای برگزار شد، افزود: ضرورت تعامل و تضارب آراء در میان استادان و صاحب نظران یکی از دلایل برگزاری این دوره‌ها است تا اهدافی هم‌چون معرفت‌شناسی دینی و فرهنگی، اندیشه‌های سیاسی اسلام، تعامل و گفت‌وگو میان مدرسان و استادان و طرح پرسش و پاسخ درباره مباحث جدید در محورهای معرفی شده برقرار شود.
برگزاری چهارمین دوره معرفت‌افزایی در واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد
دبیر هم‌اندیشی واحد علوم و تحقیقات تصریح کرد: اندیشه سیاسی اسلام و ارتباط دین با سیاست، حکومت اسلامی و ولایت فقیه از دیدگاه امام خمینی(ره) از محورهای اصلی این دوره‌ها بوده است و از دیگر اهداف آن می‌توان به سیاست و سیاست‌مداری بر مبنای ارزش‌های دینی و معارف قرآنی اشاره کرد.
صدرائی بیان داشت: اخلاق حرفه‌ای و ترویج گفتمان تحقیق و پژوهش توام با اخلاق محوری یکی دیگر از اهداف این دوره‌ها بوده است.
وی گفت: برای استادانی که در هر یک از دوره‌ها شرکت کنند 2 امتیاز فرهنگی محاسبه و در کمیسیون فرهنگی برای آن‌ها لحاظ می‌شود.