نمایندگان ایران رتبه‌های اول و چهارم مسابقات کرواسی را کسب کردند
نمایندگان ایران رتبه‌های اول و چهارم مسابقات کرواسی را کسب کردند
هادی موحد امین                                                                     رضا نژادتبریزی      
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرواسی، این دوره از رقابت‌های قرآنی کرواسی با حضور 54 متسابق از کشورهای مختلف در مسجد مرکز اسلامی زاگرب برگزار شد و امشب، دهم مهرماه، با برگزاری مراسم اختتامیه به کار خود پایان داد.
هادی موحد امین که ظهر امروز، دهم مهرماه، در جایگاه اجرای این رقابت‌ها حاضر شد و تلاوت تحسین‌برانگیز خود را ارائه داد، توانست رتبه نخست را در رشته قرائت این دوره مسابقات کسب کند.
همچنین رضا نژادتبریزی نیز قبل از ظهر امروز در رشته حفظ کل رقابت‌های کرواسی در مسجد مرکز اسلامی زاگرب محفوظات خود را ارائه کرد و با اینکه اجرایی عالی و بدون نقص داشت، اما به رتبه چهارم در رشته حفظ دست یافت.
استاد احمد ابوالقاسمی نیز از ایران به عنوان داور در رقابت‌ها حضور داشت.  
این مسابقات در رشته‌های قرائت، حفظ کل قرآن، حفظ ۱۵ جزء ویژه جوانان و حفظ ۵ جزء ویژه نوجوانان از هشتم مهر آغاز شد و خواهران نیز در رشته حفظ ۵ جزء با هم رقابت کردند.
مسابقات قرآن کرواسی در گذشته به صورت منطقه‌ای و محدود به کشورهای حوزه بالکان بود، اما امسال در ادامه جشن یکصدمین سالگرد به‌رسمیت شناخته‌شدن اسلام در کرواسی برای نخستین‌بار به‌صورت بین‌المللی برگزار می‌شود.