برگزاری هفته دوم رقابت‌های گروه A لیگ حافظان قرآن

سیده کلثوم حسینی،‌ طراح لیگ حافظان قرآن و مسئول اجرایی و فنی این طرح در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) در رابطه با برگزاری رقابت‌های لیگ حافظان قرآن کریم در هفته جاری و روز جمعه،‌ 30 مهرماه، با اشاره به برگزاری ادامه مسابقات گروه A طی این هفته،‌ اظهار کرد: در دومین هفته از برگزاری مسابقات گروه A لیگ حافظان قرآن استان مازندران،‌ برگزاری زیارت عاشورا و طراحی صحنه‌ای از حادثه عاشورا بر روی سِن مسابقات در دستور کار مسئولان برگزاری رقابت‌ها قرار دارد.

طراح لیگ حافظان قرآن و مسئول اجرایی و فنی این طرح در ادامه با اشاره به اینکه خداوند متعال می‌فرماید «و من یعظِّم شعائِرالله فإِنّها مِن تقوی القلوب؛ به یقین هر کس شعائر خدا را پاس بدارد و بزرگ شمارد کار او از پرهیزگاری است»، اظهار کرد: کاری که به گونه‌ای یاد خداوند را به همراه داشته باشد، در شمار شعائر الهی است.

حسینی در ادامه با بیان اینکه هر شعاری نوعی اعلام وابستگی است،‌ تصریح کرد: همواره یک سلسله مسائل وجود دارد که در واقع به منزله شعارهای ماست. این‌ها باید در گفتار، اعمال و نوشته‌های ما نمایان باشد. اسلام شعار تصویری ندارد ولی شعار لفظی دارد. دو شعار است که اسلام ندارد یک شعار تصویری و یک شعار عددی. شعائر اسلامی یعنی آنچه که به وسیله آن وابستگی خودتان را به اسلام نشان می‌دهید و یک اصل از اصول اسلامی را اثبات می‌کنید.

طراح لیگ حافظان قرآن و مسئول اجرایی و فنی این طرح در ادامه با بیان اینکه امام حسین(ع) در واقعه عاشورا اسلام را از نابودی کامل به دست دشمنان حفظ کرد، اظهار کرد: اگر حادثه کربلا و عاشورا نبود، چیزی از آئین پیامبر(ص) و حتی ظاهر آن باقی نمانده بود.

وی در ادامه با اشاره به اینکه یکی از راه‌های شناخت مسئولیت و وظیفه امت در قبال امام حسین(ع) مراجعه به زیارتنامه‌هایی است که از سوی امامان معصوم(ع) بیان شده، تصریح کرد: در این زیارتنامه‌ها افزون بر بیان مطالب متنوع درباره حقانیت قیام و دلایل آن، به وظایف امت در برابر قیام عاشورایی و امام حسین(ع) توجه داده شده است به این معنا که این زیارتنامه‌ها را نمی‌توان وسیله‌ای برای ابراز علاقه و دوستی و محبت دانست، بلکه باید به آن به عنوان یک راهنمای علم و عمل نگریست در حقیقت این زیارتنامه‌های مأثور به ما می‌آموزد که ما از نظر عقیدتی و عمل چگونه باید باشیم.

طراح لیگ حافظان قرآن و مسئول اجرایی و فنی این طرح ادامه داد: تلاوت قرآن آن‌قدر مهم است که امام حسین(ع) با آن همه عزّت و اقتدار برادرش را به سوی دشمن می‌فرستد تا یک شب مهلت بگیرد نه برای اندکی زنده ماندن بلکه برای نماز و تلاوت قرآن.

حسینی با بیان اینکه سیدالشهدا(ع) در سب عاشورا به قرآن روی می‌آورد و تلاوت آیات آن را نیز مرهم دردها و بهترین همنشین آن لحظه معرفی می‌کند و پس از شهادت نیز بر سر نیزه ندای قرآن سر می‌دهد،‌ افزود: شایسته است پیروان آن حضرت همه به امام و مولای خود اقتدا کرده و همواره با قرآن مأنوس باشند، هرگز از تلاوت آیات الهی و تدبر در آن غفلت نکنند و در فراز و نشیب زندگی به قرآن پناه ببرند تا از اضطراب و آشفتگی در امان بمانند.