گروه جامعه: رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران گفت: آنچه که قرآن در موضوع خانواده پایدار و تحکیم آن تاکید دارد بر محبت، بخشش، سازش و رعایت عدل است، از این رو مراکز مشاوره تخصصی خانواده پایدار با نگاه بهبود وضعیت روابط خانوادگی و با زمینه افزایش محبت در خانوادهها و آموزشهای بنیادی در حوزه فرزند پروری ایجاد میشوند.
محمود صلاحی، رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در گفتوگو با
خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا)، با اشاره به برنامههای این سازمان در حوزه سیاستهای ابلاغی خانواده، گفت: موضوع خانواده و در ذیل آن، پرداختن به سبک زندگی خانواده ایرانی- اسلامی جز اولویتها و برنامههای اصلی سازمان فرهنگی هنری است. چراکه اساس پیشرفت و آرامش در بشر به وسیله خانواده و حفظ حریم آن محقق میشود.
وی با بیان اینکه برای خانوادهها، راهاندازی مراکز مشاوره و آموزش را در دستور کار خود قرار دادهایم، افزود: بسیاری از مشکلات خانواده ها در جامعه امروزی کوچک و بی اهمیت است، اما به دلیل استفاده نکردن از مشاور و راهنمایی بعضا همین مشکلات به جدایی و دعواهای بزرگ ختم میشود. به همین دلیل تلاش کردیم تا مراکز مشاوره تخصصی «خانواده پایدار» و «فرزند پروری» را در فرهنگسراها راه اندازی کنیم.
رئیس سازمان فرهنگی هنری با اشاره به اینکه این مراکز کار خود را به زودی آغاز میکنند، ادامه داد: پایگاههای مشاوره در مناطق ۲۲گانه با رویکرد و شعار «تهران، تکریم زندگی» و با هدف افزایش سطح آگاهی و آموزشهای لازم با موضوع «خانواده پایدار»، به روز رسانی و متمرکزشده و برای شهروندان به صورت تقریبا رایگان در فرهنگسراها قابل استفاده خواهد بود.
وی با اشاره به استفاده از بهترین روانشناسان دانشگاهی در مراکز مشاوره اظهار کرد: اتاق خانواده درمانی و اتاق ویژه کودک در این مراکز مشغول بهکار خواهد شد. همچنین واحد پژوهشی در این مراکز راهاندازی میشود، جلسات تجزیهوتحلیل آسیبها و راهکارها و جمعبندی اطلاعات مراجعان نیز بهصورت هفتگی و ماهانه انجام خواهد شد.
صلاحی تصریح کرد: آنچه که قرآن در موضوع خانواده پایدار و تحکیم آن تاکید دارد بر محبت، بخشش، سازش و رعایت عدل است، از این رو مراکز مشاوره تخصصی خانواده پایدار با نگاه بهبود وضعیت روابط خانوادگی و با زمینه افزایش محبت در خانوادهها و آموزشهای بنیادی در حوزه فرزند پروری ایجاد میشوند.
وی در ادامه گفت: مهمترین و موثرترین جمع انسانها در یک جامعه خانواده است، لذا امیدواریم با راهاندازی این مراکز تخصصی مشاوره در سطح مناطق ۲۲گانه، زمینه تقویت بنیان خانوادهها فراهم شود و شاهد کاهش آسیبهای اجتماعی و افزایش کیفیت زندگی ایرانی-اسلامی باشیم.