مرحله نهایی چهارمین دوره جشنواره «الحافظون» برگزار می‌شود
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از سازمان قرآن و عترت بسیج تهران بزرگ جشنواره الحافظون در سه مقطع سنی زیر 7 سال، 8 تا 16 سال و بالای 17 سال در دو بخش خانم‌ها و آقایان در مرکز تخصصی حفظ قرآن کریم سازمان قرآن و عترت بسیج تهران بزرگ برگزار می‌شود و آیین اختتامیه آن 22 آبان‌ماه در سالن همایش‌های شهید رشادی حسینیه فاطمة‌الزهرا(س) واقع در پادگان ولی‌عصر(عج) برگزار می‌شود.
جشنواره الحافظون در سه مرحله شامل حوزه‌ای یا محله‌ای، ناحیه‌ای یا منطقه‌ای و تهران بزرگ و در بیش از 10 رشته حفظ برگزار می‌شود.
جشنواره تخصصی حفظ قرآن کریم با عنوان الحافظون در راستای نشر و ترویج فرهنگ حفظ قرآن کریم در بین عموم مردم بویژه بسیجیان تهران و شناسایی و معرفی استعدادها و ظرفیت‌های حفظ قرآن کریم تهران بزرگ طی چهار سال اخیر با همت سازمان قرآن و عترت بسیج تهران بزرگ در حال برگزاری است.