نگاهی به فعالیت خانه قرآنی نور رباط کریم در نیمه نخست امسال
عابد اسماعیل‌زاده، کارشناس امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی رباط کریم در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به تشریح فعالیت‌های نیمه نخست امسال خانه قرآنی نور پرداخت و گفت: دوره‌های روخوانی، روان‌خوانی، ترجمه، مفاهیم و حفظ قرآن کریم در اجزاء گوناگون از جمله برنامه‌های شش ماهه ابتدایی سال 95 است.
وی با اشاره به اینکه دوره‌های تدبر در قرآن نیز ویژه علاقه‌مندان تشکیل شد، بیان کرد: از این دوره‌ها که با هدف جذب عموم علاقه‌مندان به فراگیری قرآن و همچنین گسترش فرهنگ قرآنی برپا شد، بانوان و دختران در تمامی مقاطع سنی بهره‌مند شدند.
اسماعیل‌زاده اضافه کرد: علاقه‌مندان برای اطلاع از دوره‌های و ثبت نام در این کلاس‌ها می‌توانند به صورت حضوری به این خانه‌های قرآنی واقع در رباط کریم، خیابان بخشداری، کوچه استخر ساحل، پلاک5، طبقه 3 و 5 مراجعه کنند.