ممنوعیت تردد خوروهای شخصی به نقطه صفر مرزی

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی حج، داوود كشاوریان، معاون وزیر راه و شهرسازی در كمیته هماهنگی اجرای ویژه طرح ترافیك اربعین ستاد پلیس ناجا اعلام کرد: تقسیمات انجام شده از سوی ستاد مركزی اربعین انجام شده است، بر این اساس به هموطنان پیشنهاد می‌شود از مسیرها اعلام شده تردد كنند.

معاون وزیر راه و شهرسازی اعلام كرد: شهروندان استان‌های شمالی و شمال غرب از مرز مهران،‌ استان مركزی از مرز چذابه،‌ خراسان،‌ اصفهان و سیستان و بلوچستان و سایر كشورهای دیگر از شلمچه برای حضور در مراسم اربعین استفاده كنند.

وی ادامه داد: هم‌وطنان برای اخذ ویزا از سامانه سماح استفاده كنند تا گرفتار ویزای جعلی نشوند.

كشاورزیان افزود: امسال در حد توان كارهای عمرانی برای تسهیل رفت و آمد در سامانه خوزستان و ایلام انجام شده است و به این منظور پاركینگ‌های بیشتری برای خودورهای شخصی و اتوبوس برون شهری در نظر گرفته می‌شود.

وی با اشاره به راه‌اندازی كمربندی شهر مهران گفت: از مرز مهران به سمت پایانه مرزی پارگینگ بركت برای اتوبوس‌های برون‌شهری راه‌اندازی شده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: در استان‌های خوزستان و ایلام از اتوبوس‌های شركت واحد و نیروهای مسلح برای تردد زائران استفاده می‌شود.

وی با تاكید بر اینكه تردد با خودروی شخصی به نقطه صفر مرزی ممنوع است، گفت: افراد باید خودروهای خود را در نقاط مشخصی پارك كرده و برای تسهیل عبور و مرور از اتوبوس استفاده كنند.

به گفته رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای كشور، سالن مسافر برای پایانه مرزی شلمچه با حضور مقامات ارشد كشوری افتتاح می‌شود.