از گروه A؛
تیم‌های راه‌یافته به مرحله نیمه نهایی لیگ حافظان مازندران مشخص شدند
سیده‌کلثوم حسینی، طراح لیگ حافظان قرآن و مسئول اجرایی و فنی این طرح در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، از مشخص شدن چهره تیم‌های راه یافته به مرحله نیمه نهایی لیگ حافظان قرآن استان مازندران از گروه A این رقابت‌ها خبر داد.

طراح لیگ حافظان قرآن و مسئول اجرایی و فنی این طرح ادامه داد: با برگزاری هفته پایانی رقابت‌های گروه A لیگ حافظان، تیم‌های عروة‌الوثقی شهرستان بهشهر و کوثر شهرستان جویبار با به دست آوردن بیشترین امتیازات به مرحله نیمه‌ نهایی این رقابت‌ها راه یافتند.

حسینی در ادامه با اشاره به اینکه چهره تیم‌های راه یافته به نیمه نهایی لیگ حافظان از گروه B نیز در پایان این هفته مشخص خواهد شد، افزود: با مشخص شدن تیم‌های گروه B نیز آماده برگزاری مرحله نیمه نهایی خواهیم بود.

طراح لیگ حافظان قرآن و مسئول اجرایی و فنی این طرح بیان کرد: در مرحله نیمه نهایی و نیز مرحله نهایی رقابت‌های لیگ حافظان قرآن، پرسش‌ها و سؤالات به صورت تخصصی تر مطرح خواهد شد و رقابت‌ تیم‌های حاضر نیز حساس‌تر است.