مقدم‌کیا بیان کرد:
پیشنهاد تشکیل کمیته طرح ملی تلاوت در معاونت قرآن ارشاد

حسین مقدم‌کیا، دبیر طرح ملی تلاوت در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان مطلب گفت: طرح ملی تلاوت در راستای پرورش نوجوانان 8 تا 14 سال به قرآن کریم طراحی شده که تاکنون موفق به تربیت نیروهای قرآنی نخبه در سراسر کشور شده است.

وی ادامه داد: تعداد مؤسسات مجری طرح در حال حاضر 22 شهر و 18 استان شامل کاشان، تبریز، زاهدان، کرمانشاه، اراک، عنبرآباد، جیرفت، ساری، همدان، شهرکرد، بوشهر، قزوین، کیش، بندرعباس، قشم، گنبدکاووس، کرمان، شادگان، مشهد، کرج، پاکدشت، تهران است که در حال برپایی کلاس‌های آموزشی است.

مقدم کیا با اشاره به اینکه این طرح، سالانه حداقل 600 میلیون تومان هزینه برای اجرا نیاز دارد، بیان کرد: هزینه هر قرآن‌آموز نخبه قرآنی حداقل یک میلیون تومان است که در ابتدای امر مقرر شد معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی حدود 50 درصد برای این طرح کمک ‌رسانی کند و 50 درصد مابقی نیز از سوی خیرین مطالبه شود که در بودجه‌های معاونت مبلغی برای حمایت از این طرح در نظر گرفته شد.

وی ادامه داد: طی قراردادی که با معاونت قرآن و عترت صورت گرفت، مقرر شد که این مرکز ستاد اجرایی طرح ملی تلاوت و مؤسسات قرآنی را به مدت سه‌سال  مورد حمایت مالی قرار دهد که در سال گذشته به دلیل نبود اعتبارات، هیچ هزینه‌ای پرداخت نشد و پس از نامه نگاری‌های صورت گرفته، مبلغ تصویب شده برای حمایت در سه قسط برنامه‌ریزی شد که قسط نخست پرداخت و قسط دوم طی هفته آینده پرداخت و قسط سوم نیز مقرر شده در بهمن ماه به ستاد اجرایی طرح واریز شود.

دبیر ستاد اجرای طرح ملی تلاوت با اشاره به اینکه در حوزه بین‌الملل کارهای بسیاری می‌توان انجام داد، تصریح کرد: به منظور گستردگی طرح ملی تلاوت در حوزه بین‌المللی، فعالیت‌های وسیعی می‌توان انجام داد که متاسفانه هزینه‌ای برای این کار در نظر گرفته نشده است و برای رسیدن به ایده‌آل‌های این طرح مشارکت، حمایت و  هزینه‌هایی نیاز است که امیدواریم مسئولان به این طرح نگاه ملی داشته باشند.

مقدم‌کیا افزود: برای بهتر اجرا شدن این طرح، پیشنهاد می‌شود که در معاونت قرآن و عترت، کمیته‌ای در راستای برنامه ریزی، هماهنگی، ارائه گزارش، برآورد هزینه‌ها و غیره متشکل از همه دستگاه‌های ذی‌ربط تشکیل شود تا بسترسازی برای گسترش طرح ملی تلاوت انجام می‌شود.