امام‌جمعه اهل‌سنت قشم:
منظور از «نعمت» در قرآن نعمت‌های دنیوی نیست/ «صراط مستقیم» راه میان افراط و تفریط است
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، شیخ عبدالرحیم خطیبی امام‌جمعه اهل‌سنت قشم شب گذشته در جمع نمازگزاران با بیان اینکه نعمت‌های دنیا دائم نیست و موقتی است گفت: منظور از نعمت در قران نعمت دنیوی نیست.
وی با بیان اینکه اصلی‌ترن مصداق‌ هدایت «ایمان» است اظهار کرد: ایمان فضل و نعمت خداوند است که به انسان داده می‌شود و زمانی که مومن مشمول هدایت الهی قرار گیرد حلاوت و شیرینی ایمان را می‌چشد.
شیخ خطیبی با اشاره به اینکه صراط مستقیم راه میان افراط و تفریط است تصریح کرد: در سوره نسا پیامبران، شهدا،  صدیقین و صالحان در راس کسانی هستند که به انها نعمت واقعی ارزانی شده است.
وی با بیان اینکه نعمت ایمان با هیچ نعمتی دردنیا قابل مقایسه نیست گفت: نعمت‌های گذرای دنیا از بین می‌رود و انسان پس از دنیا همه این نعمت‌ها را فراموش می‍کند و با اعمال خود تنها می‌ماند.
امام‌جمعه اهل‌سنت قشم با اشاره به حال و هوای مومنان در آخرت گفت: انسان مومن با دیدن بهشت عذاب‌های دنیا را فراموش می‌کند، گویی هیچ رنجی در دنیا ندیده است.