برگزاری شب شعر پیامبر اعظم(ص) با حضور شاعران برجسته کشوری
به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، در آستانه رحلت جانگداز حضرت ختمی مرتبت(ص) مراسم سومین شب شعر پیامبر اعظم (ص) با حضور شاعران آیینی کشور و به اهتمام موسسه فرهنگی و هنری هفت برکه شهرستان گراش در این شهرستان برگزار شد.
در آئین باشکوه برگزاری این شب شعر که با حضور فرماندار، مسئولین ادارات و نهادها، مدیر رادیو فرهنگ جمهوری اسلامی و جمع کثیری از اصحاب هنر، اندیشه و فرهنگ حضور داشتند پس از تلاوت آیات روحبخش کلام الله مجید، سعید بیابانکی، شاعر خوش قریحه اصفهانی به قرائت سروده‌های خود پرداخت و گروه سرود مصباح الهدی، پایگاه مقاومت شهید عبدالصمدفاتی شهرستان لار به اجرای سرودهایی در رثای حضرت زینب کبری(س) و آخرین سرباز شش ماهه حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) پرداخت.
در ادامه اصغر فرودی، فرماندار شهرستان گراش با بیان سخنانی ضمن تقدیر از حضور گرم شاعران آیینی، با قرائت اشعاری از شیخ اجل سعدی شیرازی در وصف حضرت رسول مکرم اسلام(ص) از تمایل انسانها به ماندگاری سخن گفت.
وی در این بخش اظهار کرد: کسانیکه به حق و حقیقت و تعالی راه می‌گیرند ماندگار می‌شوند، شعر زمانی ماندنی می‌شود که در جامعه تأثیرگذار بوده و در جهت متعالی حرکت کند.
فرودی از گراش به عنوان منطقه‌ای مستعد و دارای فرهیختگان و شاعران یاد کرد و افزود: گمان نشود که اگر از مرکز فاصله‌ای بسیار داریم از داشتن شاعر محرومیم بلکه منطقه جنوب و بخصوص گراش دارالاشعار و بیت الادب است.
بر اساس گزارش ایکنا ابراهیم مهرابی استاد بازنشسته دانشگاه فردوسی مشهد در سخنانی کوتاه از شعر به عنوان جنس نبوت یاد کرد و گفت: حیات انسان در لایه خیال و حس و شهود قرار دارد که لایه حس برای همه قابل درک است ولی در شهود تنها شاعران مستعد هستند که بر ادراک آن می‌رسند.
وی با اشاره به جمله ما رایت الا جمیلا که حضرت زینب(س) در دربار یزید پلید بیان فرمود شاعرانه خواند و ادامه داد: در کربلا به‌ ظاهر جز قتل و دود و خون و غارت و اسارت نبود ولی حضرت زیب(س) این کلام را شاعرانه بیان کرد، بنابرین کار شاعر سترگ است و ستودنی  و باید آن را از جنس نبوت دانست.
یادآور می‌شود، پس از فراخوان، تعداد ۱۵۶ اثر از مناطق مختلف کشور به دبیرخانه شعر گراش ارسال شد که از میان آنها ۱۴ اثر گزینش و در مراسم قرائت شد.

قاسم ایزدیان