اعتراض مالزیایی‌ها به پادری‌های موهن به قرآن
اعتراض مالزیایی‌ها به پادری‌های موهن به قرآن

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از روزنامه «مالای میل آنلاین»، با همکاری پلیس و وزارت کشور مالزی به انباری در شهر «کروبانگ» در ملاکای مرکزی مراجعه و پادری‌ها جمع‌آوری شد.

رحیمین بانی، از مسئولان اداره امور اسلامی ملاکا گفت: این پادری‌ها اخیراً از اندونزی وارد شده و در میان عرضه‌کنندگان ایالت ملاکا و ایالت جوهور در همسایگی ملاکا توزیع شده است.

وی در یک کنفرانس خبری گفت: انباری که این پادری‌ها از آن ضبط شده متعلق به شرکتی است که لوازم خانگی از جمله پادری توزیع می‌کند و این محصول را از اندونزی تهیه کرده و به عرضه‌کنندگان و فروشگاه‌های ملاکا و جوهور فروخته است.

بانی افزود: این شرکت هماهنگی لازم را با مأموران برای رسیدگی به این مسئله به عمل آورد و بررسی‌ها نشان می‌دهد که این‌ها صفحاتی از کتاب‌های قرآن مدارس اندونزی است.

تحقیقات در این رابطه ادامه دارد و متخلفان بر طبق قوانین مالزی مجازات خواهند شد.

این مسئله به فضای مجازی نیز کشیده شده و در روزهای اخیر کسانیکه از این محصول خریداری کرده‌اند، اعتراض خود را شبکه‌های اجتماعی به اشتراک می‌گذارند.