چورکین: اوباما دستِ‌‌خالی می‌رود
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، تسنیم نوشت: «ویتالی چورکین» نماینده دائم روسیه در سازمان ملل طی اظهاراتی درخصوص سیاست آمریکا در منطقه خاورمیانه، عنوان داشت، «باراک اوباما» رئیس‌جمهوری آمریکا و دولتش بدون تحقق هیچ هدف ملموسی، خداحافظی می‌کنند.

چورکین، روز یکشنبه در گفت‌وگو با برنامه «اخبار هفته»، که از تلویزیون «روسیا1» پخش ‌شد، گفت: «دولت کنونی آمریکا تاکنون هیچ‌گونه پیشرفتی در حل و فصل هیچ بحران جدی محقق نکرده است بلکه به‌عکس، سیاست‌های آن نتایج فاجعه‌باری در لیبی و عراق و در حل منازعه فلسطینیان و اسرائیل داشته است».

این دیپلمات روسی خاطرنشان کرد، دولت کنونی آمریکا به‌دلیل پیروزی «دونالد ترامپ» در انتخابات ریاست‌جمهوری، سرخورده شده است و این ضربه‌ای قوی به آن است؛ چرا که به‌هیچ‌وجه انتظار چنین نتیجه‌ای را نداشت.

چورکین افزود، به نظر می‌رسد ترامپ در آینده بخش اعظمی از میراث اوباما را نابود کند.

انتهای پیام/
R1016196/P36447