محمدرضا مخبر دزفولی:
تدوین افق بلندمدت حوزه علم، فرهنگ و پرورش کشور
به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، محمدرضا مخبر دزفولی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، عصر امروز 30 آذر ماه در نشست خبری که به مناسبت سی و دومین سالگرد شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد با اشاره به اقدامات شورای عالی انقلاب فرهنگی، گفت: اسناد راهبردی حوزه علم، آموزش عالی، آموزش و پرورش و فرهنگ در اولویت فعالیت‌های شورا قرار گرفته است.

وی افزود: امروز شاهد این هستیم که بخش عمده‌ای از این برنامه‌های راهبردی در اختیار ما است. البته به اینکه در این برنامه‌ها نقص و اشکال وجود دارد اذعان داریم اما به دلیل اینکه در این برنامه‌ها و اسناد راهبردی، نحوه بازنگری و به‌روزرسانی دیده و پیش‌بینی شده و از نظرات صاحب‌نظران بر اساس طراحی هر کدام از این اسناد در آینده استفاده خواهد شد قطعا بسیاری از این مشکلات کم می‌شود.

مخبر دزفولی ادامه داد: ما امروز مفتخریم که بدانیم حوزه علم و فناوری دارای برنامه و چهارچوب مشخصی است که نه‌تنها در افق کوتاه چندساله بلکه در افق‌های دور دست‌تر و بیش‌ از آن ممکن شده است. در حوزه آموزش و پرورش و فرهنگ عمومی هم اینگونه است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: امروز به این احتیاج داریم که یک هماهنگی و وفاق بین دستگاه‌ها در کشور رخ دهد و این وفاق بین قوه‌های مجریه، قضائیه، مقننه و سایر نهاد‌ها برای اجرایی‌سازی این اسناد راهبردی باید شکل گیرد و این نهضت و جریان هم‌افزا و همگرا شکل گیرد تا بتوانیم این اسناد راهبردی را به نقطه تحقق و اجرا برسانیم.

در ادامه این مراسم محمد اسحاقی، معاونت برنامه‌ریزی و هماهنگی شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص کتاب‌های ‌مهم‌ترین فعالیت‌ها و دستاوردهای شورای عالی انقلاب فرهنگی (1394-1384‌) و ‌مصوبه‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی (1395- 1363) سخنانی را بیان کرد.

به گزارش ایکنا مراسم رونمایی دو کتاب مهم‌ترین فعالیت‌ها و دستاورد‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی از سال 1384 تا 1394 و همچنین مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی از آذر 1364 تا شهرویر 1395 با حضور محمدرضا مخبر دزفولی، دبیر این شورا و سایر اعضای شورا و معاونین برگزار شد.

کتاب اول مهم‌ترین فعالیت‌ها و دستاوردهای شورای عالی انقلاب فرهنگی را طی ۱۰ ساله اخیر نشان می‌دهد و کتاب دوم مجموعه مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی از ابتدا تا نیمه اول سال جاری است که تدوین شده است.