به بهانه آغاز سال جدید میلادی انجام شد؛
تبریک وزیر ارشاد به وزرای فرهنگ کشورهای مسیحی

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از پایگاه خبری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در پیام سیدرضا صالحی امیری که روز یکشنبه انتشار یافته، آمده است:

در کتاب آسمانی ما مسلمانان برای بیان شخصیت والای حضرت مسیح تعبیر «روح خدا» به کار رفته و یکی از سوره‌های قرآن مجید به نام حضرت مریم(ع) نامگذاری شده است که بیانگر وجود ریشه‌های مشترک فرهنگی و آموزه‌هایی است که بر فضیلت و اخلاق تاکید دارد.

وی در این پیام آورده است: جهان امروز بیش از هر زمان دیگر نیازمند بهره‌گیری از آموزه‌های پیامبرانی است که مردم را به وفق و مدارا، صلح و دوستی، خیرخواهی و مهربانی دعوت کرده‌اند.

صالحی امیری تصریح کرد: متاسفانه در جهان پرآشوب کنونی، خشونت و افراطی‌گری چهره زشتی به زندگی بشر بخشیده و تروریست‌های خون‌ریز، برای توجیه اعمال غیر انسانی خود، آن را ناجوانمردانه به دین و آیین نسبت می‌دهند. در حالیکه روح ادیان آسمانی از جمله دین اسلام، اخلاق‌مداری و صلح‌طلبی و زیست مسالمت‌آمیز انسان‌ها در کنار یکدیگر است. همچنان که در ایران اسلامی هموطنان مسیحی ما با آداب و رسوم و فرهنگ خود، در کنار سایر شهروندان در امنیت و آسایش زندگی می‌کنند.

براساس اعلام وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، عضو کابینه دولت یازدهم ابراز امیدواری کرد در سال جدید میلادی شاهد جهانی امن‌تر و مردمانی مهربانتر باشیم و سایه خشونت و ترور از آسمان همه کشورها به دور باشد.