توسط انتشارات دانشگاه امام صادق(ع)؛
کتاب «وقف اموال غیرمادی در حقوق ایران و فقه امامیه» منتشر شد
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، این اثر که در پنج فصل به رشته تحریر درآمده است به بررسی مباحثی چون وقف اموال غیرمادی در حقوق ایران و فقه امامیه ـ استفاده از وحدت ملاک در عقود مشابه و بررسی وقف اموال در فقه عامه پرداخته شده است. 
در معرفی اجمالی این اثر می‌توان گفت: وقف یکی از نهادهای اقتصادی است که با اهداف خیرخواهانه از آغاز زندگی مدنی بشر با او همراه بوده است. افراد در جوامع مختلف و در زمان‌های متفاوت منافع اموال خود را به‌‌صورت وقف در اختیار همگان قرار می‌دادند و این امر سبب شد تا در تمامی ازمنه از واقفان به نیکی یاد گردد.
لیکن، وقف به‌ویژه در خصوص اموال غیر‌مادی از مباحثی است که در آثار حقوق‌دانان مهجور مانده و جایگاه واقعی خود را نیافته است.


به همین دلیل، ضرورت پرداختن به این نهاد حقوقی بسیار مهم و در خور توجه است و در جامعه امروزی که حقوق مالکیت‌های معنوی جایگاه خاصی در بین افراد پیدا کرده است، پرداختن به مسائل و نهادهای مربوط به آن، از‌جمله وقف آن‌ها ضروری می‌نماید.
در نتیجه با توجه به مقتضیات زمان و مکان و شرایط و اوضاع و احوال روز می‌بایست در مصادیق و قوانین موضوعه وقف، بازنگری لازم صورت گیرد تا به‌این‌وسیله بتوان درباره مسائل مستحدثه‌ای مانند وقف اموال غیر‌مادی، مثل سهام شرکت‌ها مباحثی را مطرح کرد.