گروه هنر: سخنگوی شورای صنفی گفت: به مناسبت درگذشت آیتالله هاشمی رفسنجانی، فردا 21 دیماه سینماهای سراسر کشور تعطیل است.
غلامرضا فرجی، سخنگوی شورای صنفی نمایش در گفتوگو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا) با اعلام خبر فوق گفت: در جلسهای که امروز شورای صنفی نمایش سازمان سینمایی برگزار کرد تصویب شد، 21 دیماه سینماهای سراسر کشور به مناسبت در گذشت آیتالله هاشمی رفسنجانی تعطیل باشند.
وی افزود: در این جلسه همچنین تصویب شد، فیلم سینمایی «مالاریا» به دلیل انصراف تهیهکننده از اکران در تاریخی دیگر روی پرده رود. به دلیل این انصراف «مالاریا» در زمانی دیگر و در گروه سینماهای آزاد اکران خواهد شد.
فرجی در انتهای خبر خود آورد: از صبح چهارشنبه 22 دی ماه فیلم سینمایی «خانهای در خیابان 41» نیز اکران عمومی خواهد شد. این فیلم سینمایی قرار است در گروه سینماهای آزاد به نمایش در آید.