راه‌اندازی سایت مادر و کودک به همت خانه‌های تسنیم منطقه 6
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 6، مهرشاد الله ویردی معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 6، با بیان اینکه پنجمین جشنواره تسنیم در دو بخش خلاقیت‌های فرهنگی هنری و بخش ابتکارات جامعه‌محور برگزار می‌شود گفت: راه‌اندازی سایت مادر و کودک از جمله ابتکارات پنجمین جشنواره تسنیم است که تنها به همت خانه‌های تسنیم قلب تهران محقق شده و طی آن اطلاعات ارزشمندی به مادران داده شده و شیوه‌های تربیت فرزند و مشاوره‌های اصولی برای تربیت فرزندان به شهروندان ارائه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه کیفیت برگزاری جشنواره تسنیم نسبت به دوره گذشته بهتر شده است ادامه داد: جشنواره تسنیم با رویکرد محله محوری و به منظور شناسایی و توسعه توانمندی‌‌‌‌‌ها و قابلیت‌های اجتماعی بانوان و ترویج و ترغیب مشارکت‌های محلی برگزار شده و خانه‌های تسنیم منطقه 6 توانسته‌اند در شناسایی توانمندی‌های بانوان قلب تهران در زمینه‌های فرهنگی، هنری و همیاری‌های اجتماعی خوب عمل کرده و با ایجاد کانون‌های بانوان به توانمندسازی بانوان کمک کنند.

الله ویردی همچنین به حضور خانه‌های تسنیم منطقه در جشنواره مد و پوشش اسلامی ایرانی این دوره از جشنواره اشاره کرد و گفت: این جشنواره نیز در پنج بخش شامل طراحی و دوخت چادر، طراحی و دوخت مانتو و شلوار، چاپ و رودوزی روی پارچه یا سرپوش، پارچه‌سازی و نیز تألیف مقاله علمی در حوزه ترویج پوشش اسلامی ایرانی برگزار می‌شود.