از 17 تا 21 بهمن؛
همایش و نمایشگاه بین‌المللی «ترویج نظام اندیشه رهبر حکیم انقلاب» برگزار می‌شود
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، همزمان با ایام‌الله دهه فجر انقلاب اسلامی و سی‌وهشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اولین همایش و نمایشگاه بین‌المللی ترویج نظام اندیشه رهبر حکیم انقلاب طی روزها‌ی 17 الی 21 بهمن‌ماه برگزار خواهد شد.
این همایش و نمایشگاه که با حضور 16 کشور در تهران برگزار می‌شود، علاوه بر معرفی و نمایش آثار و تألیفات، به عرضه محصولات الگوساز، برگزاری کارگاه‌های توانمندسازی جبهه فرهنگی انقلاب و نشست‌های تخصصی و معرفی دستاوردهای تبلیغی و ترویجی می‌پردازد.
این مجموعه‌برنامه با اهدافی همچون شناخت عینی، جامع و واقع‌بینانه جبهه فرهنگی انقلاب از فعالیت‌ها و فعالان مروج اندیشه ولایت، ایجاد بستر بین‌المللی برای مانور خروجی‌های فعالان اندیشه ولایت و تبلیغ مؤثرتر، تألیف قلوب فعالان و آشناسازی مؤسسات نسبت به ظرفیت‌های یکدیگر، ایجاد زمینه مناسب برای حرکت جبهه‌ای مؤسسات فعال، فرصت‌سازی برای معرفی و مقایسه چهره‌ها، آثار و گفتمان‌های تولید شده از منظر مخاطبان، بهره‌برداری حداکثری مخاطبان از آثار و توانمندی فعالان اندیشه ولایت، نیازسنجی و شناسایی نیازهای مادی و معنوی فعالان مروج اندیشه ولایت، هم‌افزایی برای ارتقای اثر بخشی و کارآمادی جبهه انقلاب بر اساس نظام اندیشه ولایت، همفکری و همیاری مؤسسات فعال برای ارتقای بهره‌وری و تشکیل مجمع فعالان اندیشه ولایت و معرفی‌خانه اندیشه ولایت طی 5 روز برگزار می‌شود.
حسین مؤیدی، مسئول روابط عمومی و رسانه دبیرخانه اندیشه راقی در رابطه با شرکت‌کنندگان در این برنامه اظهار کرد: از مجموعه‌هایی که در رابطه با اندیشه ولایت کار کرده و همچنین کسانی که کارهایی در خارج از کشور انجام داده‌اند، دعوت به عمل آمده است.
وی افزود: این مجموعه‌ها آثاری در زمینه علمی، پژوهشی و هنری تولید کرده‌اند و با حضور در همایش اندیشه راقی ضمن تبادل نظر، در کارگاه‌ها و نشست‌های تخصصی به معرفی آثارشان خواهند پرداخت.
مؤیدی گفت: حدود 100 مجموعه از کشورهای مختلف که در زمینه اندیشه ولایی فعالیت دارند، شناسایی شده‌اند که از این میان 16 مجموعه از خارج و 26 مجموعه از داخل کشور برای حضور در نمایشگاه و همایش اندیشه راقی دعوت به عمل آمده است.
وی در رابطه با نمایشگاه اندیشه راقی گفت: در این نمایشگاه دستاوردها و محصولات تولید شده در موضوعات مطرح شده به صورت نمایشگاهی و فروشگاهی عرضه می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند محصولات ارائه شده را تهیه کنند.
مؤیدی همچنین در مورد همایش اندیشه راقی نیز گفت: این همایش به صورت جانبی و به بهانه برگزاری مراسم افتتاحیه و اختتامیه نمایشگاه پیش‌بینی شده است که در این همایش علاوه بر سخنرانی مدعوین، نشست‌ها و کارگاه‌های تخصصی نیز برگزار خواهد شد.
وی افزود: افتتاحیه نمایشگاه و همایش 17 بهمن و اختتامیه آن 21 ماه جاری در تالار حجاب کانون پرورش فکری خواهد بود.