اعلام اسامی برگزیدگان «آزمون به سوی فهم قرآن» ویژه کارکنان دولت/ واریز جوایز نقدی تا اسفند
به سوی فهم قرآن

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، برگزیدگان آزمون الکترونیکی «به سوی فهم قرآن» که پاییز سال جاری در دو مرحله گزینه ای و تشریحی برگزار شد، معرفی شدند.
بنابراین گزارش، مرحله نخست این آزمون به صورت الکترونیکی و گزینه ای و با محوریت مفاهیم و تدبر سوره مبارکه صف برگزار شد، در این مرحله بیش از ٥٠٠ هزار نفر از کارکنان دستگاه‌ها و نهادهای دولتی شرکت کردند و برگزیدگان این مرحله که بیش از ٢٠ هزار نفر بودند به مرحله دوم این آزمون راه یافتند.
مرحله دوم آزمون به صورت الکترونیکی و تشریحی برگزار شد و در این مرحله رقابت نزدیکی بین شرکت‌کنندگان وجود داشت، حدود ١٦ هزار نفر از شرکت‌کنندگان این مرحله کارکنان وزارت آموزش و پرورش و حدود ٤ هزار نفر دیگر متعلق به سایر دستگاه‌های دولتی بودند.
در نهایت حدود ٦ هزار نفر به عنوان نفرات برگزیده این آزمون سراسری انتخاب شده‌اند، پنج هزار نفر از برگزیدگان این مرحله کارکنان وزارت آموزش و پرورش و مابقی نفرات متعلق به سایر دستگاه‌های دولتی هستند.
در این میان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت اقتصاد و دارایی، وزارت جهاد کشاورزی و وزارت کشور بیشترین سهم را در بخش نفرات برگزیده سایر دستگاه‌ها به خود اختصاص داده‌اند.
براساس این گزارش، شرکت‌کنندگان در مرحله دوم آزمون «به سوی فهم قرآن» جهت اطلاع از امتیاز خود در این مرحله و نحوه دریافت جایزه خود، باید به پایگاه اینترنتی www.fahmqurn.ir مراجعه کنند.
جوایز نقدی نفرات برگزیده این آزمون، در مجموع به ارزش 10 میلیارد ریال است و اسفندماه سال جاری به حساب نفرات برگزیده واریز خواهد شد.