اعلام برنامه‌های ایام دهه فجر دارالقرآن نهاجا
مهدی حسینی، مسئول دارالقرآن نهاجا در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به برنامه‌های دهه فجر دارالقرآن نیروی هوایی ارتش گفت: 11 برنامه به یگان‌ها ابلاغ شده است که از جمله آن برپایی محافل انس با قرآن در یگان‌ها، مجتمع‌های مسکونی و قرارگاه‌های سربازی بوده است که این محافل با توجه به طرح تدبر در قرآن که ابلاغ شده بود در حال انجام است.
وی اظهار کرد: برپایی مسابقه کتاب‌خوانی و نقاشی به صورت اینترنتی با موضوع «قرآن و انقلاب» در سطح کودکان و نوجوانان، کارکنان پایور و وظیفه و بانوان شاغل و دانشجویان دانشگاه هوایی شهید ستاری بوده است که ابلاغ شد.
حسینی اظهار کرد: همچنین هماهنگی لازم با مراکز استان‌ها جهت پخش مستقیم تلاوت قرآن و اذان انجام شد تا با بهره‌گیری از قاریان و مؤذنان نهاجا انجام گیرد. همچنین قاریان برتر نهاجا طی 15 بهمن‌ماه به هنگام آغاز خطبه های نمازجمعه‌های سراسر کشور به تلاوت قرآن پرداختند.
مسئول دارالقرآن نهاجا بیان کرد: برگزاری مراسم تکریم چهره‌ها و پیشکسوتان قرآنی این نیرو، دیدار با خانواده اساتید و پیشکسوتان قرآنی و اجرای مسابقات اطلاعات قرآنی در کوی‌های سازمانی از دیگر برنامه‌های در نظر گرفته شده برای ایام دهه فجر است.
وی اضافه کرد: همچنین مسابقه حفظ جزء سی‌ام قرآن کریم و سوره فجر ویژه کودکان و نوجوانان و خانواده‌ها و کارکنان، غبارروبی مزار شهدا و اجرای طرح پیوند شهدا با قرآن با محوریت برنامه برگزاری ختم قرآن کریم در حسینیه‌ها، مساجد و اماکن مذهبی و اهدای ثواب آن به روح مطهر شهدا از جمله برنامه‌های قابل اشاره است.
حسینی بیان کرد: همچنین برپایی نمایشگاه قرآنی ویژه عرضه محصولات و نرم‌افزارهای قرآنی در کوی‌های سازمان و مساجد دیگر برنامه‌هاییست که طی ایام 12 تا 22 بهمن‌ماه اجرایی می‌شود.