وحدت عملی اهمیت والایی دارد
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، آیت‌الله بی‌آزار شیرازی، معاون مجمع تقریب مذاهب اسلام در همایش ماندگاری انقلاب اسلامی در سایه وحدت، بصیرت و ولایت که صبح امروز در مجتمع بعثت کرمانشاه برگزار شد، با اشاره به رمز پیروزی اسلام از صدر تاکنون، گفت: وحدت امت اسلامی خروجی توحید است.
وی افزود: توحید نشان واقعی است و اگر مردم جامعه‌ای به‌نام توحید دیگران را تکفیر کردند آن توحید واقعی نیست.
آیت‌الله بی‌آزار با اشاره به اهمیت والای وحدت عملی، اظهار کرد: باید الگوی اخلاق و وحدت را حفظ کنیم و بر این اساس باید بسیاری از سوءتفاهم‌ها را کنار بگذاریم.
وی تأسیس دانشگاه مذاهب اسلامی و مجمع جهانی تقریب از سوی مقام معظم رهبری را به‌عنوان الگوی عملی وحدت بیان کرد.
معاون مجمع تقریب مذاهب اسلام درادامه تصریح کرد: مقام معظم رهبری توهین به مقدسات سایر مذاهب را حرام قانونی و شرعی بیان کرده‌اند و این مصداق عملی وحدت است.