عبدالهی تاکید کرد:
لزوم عزم جدی برای حمایت از اقشار کم برخوردار و جمع‌آوری متکدیان از سطح پایتخت
‌به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، مجتبی عبدالهی در جلسه ارزیابی مصوبه‌های نظارت ستادی منطقه 13 با حضور معاون اجتماعی شهردار تهران و مدیران کل ستادی حوزه معاونت، مدیران عامل سازمان‌های تابعه، معاون اجتماعی منطقه 13 و مدیران بخش‌های مختلف حوزه اجتماعی این که منطقه در مجتمع فرهنگی کوثر منطقه 13 برگزار شد؛ ضمن تقدیر از تلاش‌های این منطقه در اجرای برنامه‌های فرهنگی اظهار کرد: با توجه به درپیش بودن روزهای پایانی سال باید در زمینه انجام ماموریت‌های مختلف حوزه اجتماعی از جمله ستاد استقبال از بهار، کاهش آسیب‌ها، رسیدگی به محرومین و فقرا و... گام برداریم.

وی تاکید کرد: ایجاد قرارگاه‌های فرهنگی، کاهش طلاق و تحکیم بنیان خانواده، مبارزه با فساد اخلاقی، کاهش اعتیاد، رسیدگی به نیازمندان و حاشیه نشینی و نقاط بحرانی شهرها از مهمترین موارد مورد تاکید مقام معظم رهبری در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است که با زمینه‌های فعالیت کانون‌ها و خانه‌های سراهای محلات 354 گانه شهر تهران نیز همخوانی دارند.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران تصریح کرد: محلات باید با توجه به شرایط، ویژگی‌ها، پتانسیل‌ها و مقتضیات خاص خود برنامه‌های فرهنگی اجتماعی را ارائه کنند که این برنامه‌ها در کمیته ویژه‌ای که تشکیل خواهد شد، بررسی، تصویب و برای هر یک از محلات 354 گانه ابلاغ خواهد شد.

وی موفقیت برنامه‌های مدیریت محله را منوط به ایجاد و تقویت اتحاد و همدلی و استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌ها برشمرد و بر ضرورت برنامه‌ريزي و فعاليت سراهاي محلات بر اساس ويژگي‌ها و اقتضائات خاص هر محله و نيازهاي شهروندان تاکيد کرد.

عبدالهی در ادامه با اشاره به اهمیت اثربخشي‌ فعاليت‌هاي حوزه اجتماعي و فرهنگي خاطرنشان کرد: سرای محله منعکس کننده فعالیت‌ها و تلاش‌های اجتماعی است و در این راستا خانه‌های‌سرا با جلب مشارکت شهروندان باید برنامه‌های اجتماعی و فرهنگی خود را در سه ضلع مساجد مدارس و خانواده تنظیم کنند.

وی در ادامه بر لزوم شناسايي، کنترل و پيشگيري از آسيب‌هاي اجتماعي، تلاش براي تقويت هويت ديني، انقلابي و محله‌اي، تحکيم و تقويت‌بنيان خانواده، شناسايي و کمک به نيازمندان محله با بهره‌گيري از ظرفيت‌هاي محله با حفظ کرامت شهروندان تاکید کرد.

عبدالهی به محوریت مساجد در فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه مسائل ارزشی جامعه ما از مساجد و پایگاه‌های مذهبی نشات گرفته‌اند، تمام فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی با رویکرد مسجد‌محوری برنامه‌ریزی شده است.

وی بر ضرورت اتخاذ عزم و اراده جدی برای جمع‌آوری متکدیان از سطح پایتخت تاکید کرد و گفت: سازمان خدمات اجتماعی بسترهای لازم را برای جمع‌آوری تکدی‌گری از سطح شهر تهران فراهم کند و مراکز خدمات اجتماعی مناطق 22گانه نیز با جدیت و انگیزه همکاری لازم را در این زمینه داشته باشند.

معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با اشاره به اهمیت طرح جهاد مهربانی در خصوص حمایت از اقشار کم برخوردار، بر لزوم انجام وظایف و دستورالعمل‌های اجرایی مدیریت محله و مناطق در این خصوص تاکید کرد.