گروه مؤسسات قرآنی مردمنهاد: مرحله دوم دوره آموزش قرآن ویژه کارکنان مؤسسه مالی اعتباری کوثر استان سمنان، توسط مؤسسه فرهنگی بینالحرمین شاهرود برگزار شد.
به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، محمد ابراهیمی، نائب رئیس اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت استان سمنان از دومین مرحله طرح ارزیابی و آزمون روخوانی و روانخوانی قرآن کریم بین تمامی کارمندان مؤسسه مالی و اعتباری کوثر در سطح استان سمنان خبر داد.
ابراهیمی با اشاره به اینکه این طرح در طی تفاهمنامهای توسط اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت کشور و مؤسسه مالی و اعتباری کوثر به مرحله اجرا درآمده است، افزود: بر اساس این تفاهمنامه، مقرر شده است، در راستای ترویج فرهنگ انس با قرآن و قرآنخوانی در کشور، اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت کشور، برگزاری دوره آموزشی و آزمونهای قرآنی در سراسر کشور و نیز برپایی آزمونهای تعیین سطح بانک کوثر را برعهده گیرد.
وی در ادامه افزود: با توجه به این تفاهمنامه و با توجه به اینکه مسئولیت این برنامه در سطح استان سمنان به مؤسسه فرهنگی بینالحرمین شاهرود واگذار شده است، مدیران و مربیان این مؤسسه فرهنگی با حضور خود در شعب مؤسسه مالی و اعتباری کوثر استان در چهار شهرستان گرمسار، سمنان، دامغان و شاهرود از نزدیک با کارمندان مؤسسه مالی و اعتباری کوثر دیدار کردند و با برگزاری دوره آموزشی، آزمون و نحوه اجرای طرح در مورخه شنبه و یکشنبه سیام بهمنماه و اول اسفندماه آنان را در جریان این امر مهم قرآنی قرار دادند.
