از سوی مؤسسه بین‌الحرمین شاهرود؛
مرحله دوم آموزش روخوانی و روان‌خوانی قرآن‌ کریم برگزار شد
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، محمد ابراهیمی، نائب رئیس اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت استان سمنان از دومین مرحله طرح ارزیابی و آزمون روخوانی و روان‌خوانی قرآن‌ کریم بین تمامی کارمندان مؤسسه مالی و اعتباری کوثر در سطح استان سمنان خبر داد.  
ابراهیمی با اشاره به اینکه این طرح در طی تفاهم‌نامه‌ای توسط اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور و مؤسسه مالی و اعتباری کوثر به مرحله اجرا درآمده است، افزود: بر اساس این تفاهم‌نامه، مقرر شده است، در راستای ترویج فرهنگ انس با قرآن و قرآن‌خوانی در کشور، اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور، برگزاری دوره آموزشی و آزمون‌های قرآنی در سراسر کشور و نیز برپایی آزمون‌های تعیین سطح بانک کوثر را برعهده گیرد.
وی در ادامه افزود: با توجه به این تفاهم‌نامه و با توجه به اینکه مسئولیت این برنامه در سطح استان سمنان به مؤسسه فرهنگی بین‌الحرمین شاهرود واگذار شده است، مدیران و مربیان این مؤسسه فرهنگی با حضور خود در شعب مؤسسه مالی و اعتباری کوثر استان در چهار شهرستان گرمسار، سمنان، دامغان و شاهرود از نزدیک با کارمندان مؤسسه مالی و اعتباری کوثر دیدار کردند و با برگزاری دوره آموزشی، آزمون و نحوه اجرای طرح در مورخه شنبه و یکشنبه سی‌ام بهمن‌ماه و اول اسفندماه آنان را در جریان این امر مهم قرآنی قرار دادند.
مرحله دوم آموزش روخوانی و روان‌خوانی قرآن‌کریم برگزار شد