به مناسبت سالروز شهادت شهید زجاجی؛
تحقق آرزوی دیرین شهید زجاجی در عملیات خیبر + آلبوم تصاویر
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) سردار شهید اکبر زجاجی، قائم مقام لشکر ۲۷ محمد رسول الله(ص)، در روز ۴ خرداد سال ۱۳۳۸ در شهر کاشان چشم به جهان گشود؛ وی در هفت سالگی راهی مدرسه شد و پس از طی دوران راهنمایی و متوسطه در هنرستان نساجی کاشان به ادامه تحصیل پرداخت.

شهید زجاجی پس از پایان این دوران وارد انستیتو تکنولوژی اصفهان شد، وی از ابتدای دوران تحصیل با مسائل سیاسی و مبارزه عجین شد و پس از مدتی فعالیت‌های سیاسی خود را رسماً آغاز کرد. وی پس از گذشت مدتی دانشگاه را رها و به کاشان بازگشت تا علیه رژیم شاهنشاهی فعالیت کند.

در طول مبارزه خود چندین بار با مأموران ساواک درگیر و زخمی شد؛ در آن دوران یک گروه کوهنوردی به نام صیام تشکیل داد که در پوشش فعالیت‌های ورزشی به مسائل سیاسی و مذهبی می‌پرداختند. در مهر ماه سال ۱۳۵۹ با آغاز حمله کشور عراق به ایران، اکبر به عنوان نیروی داوطلب با گروه شهید چمران راهی جبهه‌های جنوب شد و مدتی بعد در خرمشهر به نبرد پرداخت و پس از اشغال آنجا توسط عراق در آبادان و سوسنگرد نبرد خود را ادامه داد.

پس از آن راهی کردستان شد و به خاطر تجربیات مهمی که در جبهه‌های جنوب به‌دست آورده بود با استفاده از هوش و استعداد نظامی خود مسئولیت یکی از محورهای عملیاتی در مریوان را برعهده گرفت، پس از گذشت مدتی همزمان با شروع عملیات‌های مهم و گسترده در جنوب، شهید زجاجی نیز به آنجا رفت و در عملیات فتح‌المبین به عنوان مسئول اطلاعات و عملیات و در عملیات رمضان به عنوان فرمانده گردان در لشکر محمد رسول الله(ص) خدمت کرد.

وی در مهر ماه سال ۱۳۶۱ وارد سپاه شد و پس از گذشت یک ماه از عضویتش در سپاه به‌عنوان جانشین معاون عملیاتی لشکر ۲۷ محمد رسول الله(ص) انتخاب شد. در مرداد ماه سال ۱۳۶۲ نیز به خاطر رشادت و لیاقت به عنوان قائم مقام لشکر معرفی شد و تا آخرین لحظات زندگی‌اش در این مسئولیت باقی ماند، شهید زجاجی سرانجام پس از ماه‌ها تلاش و مجاهدت در جبهه‌ها در روز ۱۴ اسفند سال ۱۳۶۲ در جزیره مجنون در عملیات خیبر بر اثر اصابت ترکش خمپاره به آرزوی دیرین خود رسید و به یاران شهیدش پیوست.

در ادامه عکس‌های دوران کودکی، نوجوانی و جوانی این شهید والامقام را می‌بینیم؛