ملکی در گفت‌وگو با ایکنا:
عقل، شرع و عرف آسیب رسانی به خود و دیگران را منع می‌کند/ بهترین پاسداشت شهدای آتش نشان

سید جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به چهارشنبه آخر سال اظهار کرد: بهترین احترام و پاسداشت شهدای آتش نشان این است که در مراسم چهارشنبه سوری مردم مراقب ایمنی خود و دیگران باشند.

وی افزود: پویش‌ها و کمپین‌های خودجوش خوبی با عنوان نه به چهارشنبه سوری خطرناک و یا نه چهارشنبه سوزی شکل گرفته‌ است؛ هیچ کس مانع شادی مردم و جشن گرفتن آنان نیست بلکه هدف این است که مردم به خود و دیگران آسیب نزنند.

ملکی بیان کرد: دین ما، عقل و فرهنگ ما بر حفظ سلامت خود و دیگران و عدم به خطر انداختن جان آنان تأکید دارد. بر همین اساس ما از هموطنان توقع داریم به این دستورات شرعی، عقلی و عرفی عمل کنند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی با اشاره به حوادث تلخ سال‌های گذشته عنوان کرد: ما در سنوات گذشته و به ویژه در این ایام مصدوم و حتی تلفات جانی زیادی داشتیم که خوشبختانه امسال این آمار با همکاری مردم به پاسداشت خون شهدای آتش نشان بسیار کمتر شده است.

عهدی که بستند

وی ادامه داد: بسیاری از هموطنان با توجه به حادثه دلخراش پلاسکو و جانفشانی آتشنشانان با خود عهد بستند که در چهارشنبه سوری امسال برای هیچ فردی خطری به وجود نیاورند؛ این‌ها کارهای خوبی است و نشان می‌دهد ایمنی در حال نهادینه شدن بوده و جایگاه خود را در بین مردم به دست می‌آورد.

ملکی یادآور شد: آتشنشانان از مردم انتظار دارند با آتش‌نشانی، نیروهای هلال احمر، اورژانس و سایر نیروهای امدادی همراهی کرده و به ویژه مراقب کودکان، نوجوانان و جوانان خود بوده و آنان را از نزدیک شدن به مواد محترقه، نارنجک‌های دست‌ساز و مواد شیمیایی که بسیار خطرناک‌ هستند منع کنند.

وی افزود: همچنین خانواده‌ها مراقب و در کنار یکدیگر باشند، کانون گرم خانواده موجب می‌شود، که بچه‌ها زیاد بیرون نباشند، در کنار خانواده جشن را سپری کرده و این‌گونه تضمین کنند که نه خود آسیب دیده و نه به دیگران آسیبی برساند انشالله همه با روحی شاد و تنی سالم به استقبال سال نو بروند.