در سال 95 صورت گرفت:
برگزاری 270 گفتمان دینی در استان کرمانشاه
سیروس امیری، دبیر گفتمان‌های دینی تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، گفت: در سالی که گذشت 270 گفتمان دینی در کرمانشاه توسط سازمان تبلیغات اسلامی استان برگزار شد.
وی افزود: برگزاری گفتمان‌ها به‌صورت چهره به چهره و استاد و مخاطب بوده که یکی از مؤثرترین اقدامات و فعالیت‌های تأثیرگذار در حوزه معاونت فرهنگی این سازمان در کرمانشاه محسوب می‌شود.
امیری به اهداف برگزاری گفتمان‌ها اشاره و اظهار کرد: والاترین این اهداف به‌منظور ارتقاء و اعتلای بینش فکری و فرهنگی مخاطبان به‌ویژه قشر جوان و نوجوان است که تا حد زیادی توانسته پاسخگوی سئوالات و رفع شبهات دینی، فرهنگی و اجتماعی آنان در زمینه‌های مختلف باشد.
دبیر گفتمان‎‌های دینی تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه تصریح کرد: بهره‌گیری از اساتید و کارشناسان مجرب و آگاه به مسائل روز و سایر موضوعات مورد بحث گفتمان می‌تواند پاسخگوی مناسب و کامل به سئوالات و پرسش‌های مخاطبان باشد که در اقناع‌بخشی و ارشاد آنان مؤثر است.
کارشناس برنامه‌ریزی فرهنگی تبلیغات اسلامی کرمانشاه در ادامه افزود: برگزاری گفتمان‌های دینی در سطح مدارس و مساجد نقش بسیار مهمی در رفع شبهات اعتقادی و دینی جوانان و نوجوانان دارد.
یادآور می‌شود، گفتمان‌های دینی سال 95 در استان کرمانشاه با موضوعاتی از قبیل سواد رسانه‌ای و فضای مجازی، اقتصاد مقاومتی، آسیب‌های اجتماعی، ایثار و شهادت، نماز، عفاف و حجاب، مهارت‌های زندگی، مبانی انقلاب اسلامی، دین و زندگی، پیشگیری از اعتیاد و مباحث کاربردی با همکاری آموزش و پرورش و باحضور بیش از 19 هزار نفر در 270 جلسه برگزار شده است.