اولین سکانس بزرگداشت هفته هنر انقلاب در فارس کلید خورد/ نمایش فیلم «ماجرای نیمروز»
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، به نقل از روابط عمومی بسیج هنرمندان فارس، نیما زارع، رئیس این سازمان از اکران و نمایش عمومی فیلم «ماجرای نیمروز» خبر داد و گفت: فیلم ارزشمند «ماجرای نیمروز» در روز جمعه، 18 فروردین‌ماه و با آغاز هفته هنر انقلاب اسلامی در سینما شیراز به نمایش عموم گذاشته می‌شود.

وی با اشاره به تقدیر از عوامل فیلم «ماجرای نیمروز» با حضور و سخنرانی غلامرضا منتظری، رئیس سازمان بسیج هنرمندان کشور گفت: در اکران عمومی «ماجرای نیمروز» از محمدحسین مهدویان، سیدمحمود رضوی، هادی حجازی‌فر، مهدی پاکدل و دیگر عوامل این فیلم تقدیر به عمل می‌آید.

مسئول سازمان بسیج هنرمندان فارس با بیان اینکه تاریخ یکی از ملزومات فرهنگی یک سرزمین است، افزود: بلندای تاریخ معاصر ایران را می‌توان تاریخ دوران پیروزی انقلاب اسلامی و دهه ۶۰ برشمرد که خوشبختانه کارگردان‌های متعهد در این سال‌ها با نگاهی جدیدتر و جدی‌تری به این مقوله از زاویه فیلمسازی پرداخته‌اند که می‌توان آثار ارزشمندی همچون سیانور، ایستاده در غبار و ماجرای نیمروز را نام برد.

زارع، دانش تاریخ را یکی از نیازهای ضروری مردم دانست و گفت: تاریخ منبع تغذیه فرهنگ یک ملت به شمار می‌رود؛ ملتی که به تاریخ خود بی اعتنا باشد، منفعل و شکست‌پذیر است و وقتی فیلمی تاریخ معاصر ما را هنرمندانه روایت می‌کند مورد اقبال عمومی قرار می‌گیرد.

وی همچنین با اشاره به آغاز بزرگداشت هفته هنر انقلاب اسلامی و برگزاری ویژه برنامه‌های این هفته گفت: تقدیر از عوامل فیلم ماجرای نیمروز که دارای عنوان بهترین فیلم از نگاه تماشاگران در سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر بیان کننده احترام به مخاطبی است که به‌دنبال و کنکاش واقعیت‌های تاریخ خود است و یکی از رهنمودهای رهبرانقلاب است که بارها بر نگارش تاریخ انقلاب به زبان هنر تأکید می‌كنند.

بنا بر این گزارش، فیلم «ماجرای نیمروز» در روز جمعه ١٨ فروردین و در ساعت 16 در سینما شیراز به نمایش درخواهد آمد و علاقه‌مندان جهت دریافت دعوتنامه رایگان می‌توانند در روزهاى١٥ و ١٦ فروردین(صبح و عصر) به مؤسسه صوت الحسین(ع) واقع درخیابان خیام، کوچه جنب مسجد خیرات، فروشگاه زلال اندیشه واقع در خیابان زند، جنب مجتمع شلمچه، کوچه ۴۲، بچه‌های کتاب واقع درخیابان ملاصدرا، ابتدای معدل، کتابفروشی و مرکز فرهنگی مصیر واقع در ‏شهرک گلستان، میدان اول، روبه‌روی پمپ بنزین مراجعه كنند.

یادآور می‌شود، فیلم «ماجرای نیمروز» در سی و پنجمین دوره جشنواره فیلم فجر برنده سیمرغ بلورین بهترین فیلم جشنواره، سیمرغ بلورین بهترین فیلم از نگاه ملی و سیمرغ بلورین بهترین فیلم از نگاه تماشاگران شد به ترورهای سال ۱۳۶۰ به دست گروه مجاهدین خلق می‌پردازد.