گروه معارف: مدرس حوزه علمیه اهل سنت شهرستان زاهدان گفت: حضرت علی(ع)، شخصیتی بی نظیر است؛ آیه آیه سوره دهر، علی(ع) را به تصویر میکشد و کسی است که در همین دنیا، کلید بهشت را از دستان رسول خدا(ص) گرفت.
مولوی عبدالغنی دهانی، مدرس حوزه علمیه اهل سنت شهرستان زاهدان، در گفتوگو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از سیستان وبلوچستان، گفت: حضرت علی(ع) شخصیتی بی نظیر است که شیعه و سنی و حتی غیر مسلمانان، اعتقاد و احترام خاصی برایشان قائل هستند.
وی افزود: حضرت علی(ع) از اهل بیت رسولالله(ص) و از جمله کسانی است که در همین دنیا، کلید بهشت را از دستان رسول خدا(ص) گرفت. پیامبر اکرم میفرمایند من شهر علم هستم و علی(ع) دروازه این شهر.
مدرس حوزه علمیه اهل سنت زاهدان بیان کرد: آیه آیه سوره مبارکه دهر، حضرت علی(ع) را به تصویر میکشد. از جمله آنجایی که خداوند میفرماید « وَ یُطْعِمُونَ الطَّعامَ عَلى حُبِّهِ مِسْکیناً وَ یَتیماً وَ أَسیراً» و محدثان و مفسران شیعه و اهل سنت معتقدند این آیه در شأن حضرت علی(ع) نازل شده است.
وی اظهار کرد: در این اوضاع بسیار حساس دنیای اسلام که استکبار جهانی با همراهی برخی کشورهای مرتجع عربی سعی دارد تفرقه بیندازد و امت اسلامی را تکه تکه کند، مسلمانان باید شخصیتهای بزرگی همچون علی(ع) را الگو قرار دهند.
مولوی دهانی ادامه داد: همه مسلمانان اعتقاد راسخ دارند که علی(ع) از صحابه جلیلالقدر رسولالله(ص) است. جزو افرادی است که مورد عنایت و لطف ویژه پیامبر(ص) قرار داشتند و رسول خدا در جریان مباهله با مسیحیان نجران، دست علی(ع) را میگیرند و بهعنوان اهل بیت خود معرفی میفرمایند.
وی عنوان کرد: ما باید سیره علی(ع) را الگو قرار دهیم. ببینیم رفتار ایشان چگونه بوده است. چه اندازه سعی میکردند وحدت امت حفظ شود و جلوی اختلاف و تفرقه را میگرفتند.
سرپرست دبیرخانه ائمه جمعه نهاد مقام معظم رهبری در امور اهل سنت استان افزود: رهبر معظم انقلاب جمله زیبایی فرمودند. گفتند اگر مسلمانان هیچ نقطه اشتراکی با هم نداشتند و تنها کعبه مورد اشتراک آنان بود، همان را باید محور وحدت قرار دهند و در یک صف، جلوی کفار بایستند.
این عالم اهل سنت بیان کرد: وقتی دنیای اسلام تا این اندازه اشتراکات دارند، وقتی همه به جایگاه والای علی(ع) اعتقاد دارند، باید این محبت به علی(ع) را محور وحدت قرار دهند و در این روزهای « ایام البیض»، با حضور در یک اجتماع عظیم، اتحاد خود را به رخ جهانیان بکشند.