تبلیغ دین بدون عمل به آن نزد خداوند منفور است
به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، نشست تبلیغی «تبلیغ عملی در سیره پنج تن آل‌کساء» روز دوشنبه 11 اردیبهشت‌ماه در جوار حرم مطهر شهدای گمنام نیک‌شهر سیستان و بلوچستان برگزار شد.
حجت‌الاسلام احمد لطفیان سرگزی، امام جمعه شهرستان نیک شهر در این نشست با تبریک اعیاد شعبانیه و روز معلم گفت: اگر باورهای اعتقادی کسی یا گروهی در رفتارها و مناسبات اجتماعی و مردمی آنان شکل عملی به خود بگیرد و روابط را سالم و منظم و جذاب کند، بهترین نوع پیام رسانی و انتقال فکر و عقیده صورت گرفته است.
وی افزود: بر اساس آیه 2 و 3 سوره صف کسانی که افکار خود رادر قالب گفتار صرف به عنوان تبلیغ دین به دیگران ابلاغ می‌کنند و خود اهل عمل نیستند منفور درگاه الهی هستند و در مقابل افرادی که ایده‌ها و عقیده‌های خویش را، با عمل نیک و جذاب هماهنگ می‌سازند و مبلغ عملی خوبی‌ها و فضیلت‌ها می‌شوند، مطلوب و محبوب خداوند می‌شوند.
امام جمعه نیک شهر در ادامه گفت: در تبلیغ عملی، غیر از انگیزه‌دهی و آگاه‌سازی، ارائه طریق و الگو‌دهی نیز تحقق می‌یابد، همچنین بر اساس آیه 45 سوره احزاب، اسلام حضور مبلغ را در مراحل مختلف زندگی اجتماعی و پیوند او را در مناسبات اخلاقی و حقوقی و انسانی، مورد تأکید جدی قرار داده است.
حجت‌الاسلام لطفیان بیان کرد: امام علی(ع) وقتی از جبهه برمی‌گشت، به تعلیم و تدریس و قضاوت بین مردم می‌پرداخت و گاهی هم در باغچه خود به کارهای دستی از قبیل بیل زدن، نهر کندن و آب کشیدن از چاه مشغول می‌شد و در همان حال، از ذکر و یاد خدا غفلت نداشت، یاران خدا و صدیقین، به هنگام روی آوردن منصب و مقام و عناوین جذاب و شخصیت‌ساز جوهر اصالت خویش را محفوظ می‌دارند، هرگز رنگ نمی‌بازند و اسیر حب ریاست نمی‌شوند.
وی در پایان گفت: از علت‌های مهم کامیابی پیامبر اسلام(ص) برای ادای رسالت تبلیغ، استفاده بهینه از ابزار‌های تأثیر‌گذار تبلیغی غیر از بیان و زبان مثل تشکیل پایگاه‌ها، اعزام اشخاص و گروه‌های تبلیغی، مکاتبه و نامه نوشتن‌ها می‌توان نام برد.