۱۵۰ معلم شاغل در دارالقرآن خانه کارگر تجلیل می‌شوند
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، طه محجوب، مدیر اجرایی سازمان دارالقرآن خانه کارگر گفت: امروز، 12 اردیبهشت‌ماه به مناسبت فرارسیدن روز معلم و سالروز شهادت استاد مطهری، ۱۵۰ نفر از معلمان و اساتید دارالقرآن خانه کارگر تقدیر و تجلیل می‌شوند.
وی در ادامه گفت: اساتید و معلمان قران کریم از مهمترین و مظلومترین اقشار جامعه هستند که متأسفانه متولیان حوزه قرآن و عترت کم‌توجهی فراوانی به این افراد دارند به گونه‌ای که پس از گذشت سال‌ها هنوز مشکل بیمه این عزیزان بر طرف نشده است.
مدیر اجرایی سازمان دارالقرآن خانه کارگر افزود : متأسفانه متولیان حوزه قرآن و عترت نه تنها فعالیت خاصی را در جهت حمایت اقتصادی و اجتماعی از آنان نکرده است بلکه برای ارتقاء سطح علمی این عزیزان و توسعه تکنیک‌ها و روش‌های نوین آموزشی نیز اقدام مؤثری نداشته‌اند.
محجوب در ادامه تصریح کرد: البته همه مشکلات و معضلات جامعه قرانی را نمی‌توان لزوما به گردن دولت‌ها و متولیان انداخت، چرا که بعضا خود ما به عنوان مراکز و مؤسسات قرآنی آن طور که در خور اساتید و معلمان قرآن کریم است عمل نکرده‌ایم.
مدیر اجرایی سازمان دارالقرآن خانه کارگر بیان کرد: به هر حال باید به این جایگاه و این قشر زحمتکش جامعه همواره توجه خاص و ویژه داشت و این حرف‌ها فقط در مصاحبه‌ها و مراسم روز گرامیداشت مقام معلم منتهی نشود چراکه پایه‌های کشور بر مبنای عملکرد مربیان و معلمان است و باید همیشه مورد عنایت مردم و مسئولین باشند.