بازسازی 50 امامزاده در پایتخت/ اکثر ادارات اوقاف استان تهران مستأجر موقوفات هستند
حجت الاسلام غلامرضا محمدزاده، مدیرکل اداره اوقاف و امور خیریه استان تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به برنامه‌های این اداره کل برای تجهیز و ترمیم بقاع متبرکه‌ در سال جاری گفت: برنامه ما تعمیر، توسعه و بازسازی است که این روند را به صورت سالیانه داشته‌ایم.

وی ادامه داد: در برنامه داریم بقاع متبرکه‌ای که ساختمان آنها کهنه شده و از بین رفته است را بازسازی کنیم؛ از این رو در سال‌جاری از 313 امام‌زاده 200 امام‌زاده طرح عمرانی دارند که امسال ساختمان حدود 50 امام‌زاده بازسازی خواهند شد.

محمدزاده افزود: میانگین هر تخریب و بازسازی که برای این 50 بقعه مشخص شده حدود 400 میلیون تومان پیش‌بینی شده است تا بتوانیم 200 متر ساختمان و چند چشمه دست‌شویی برای زیارت بهتر و آسانتری را برای مردم فراهم کنیم؛ البته مسائل آینه‌کاری و زیبا‌سازی امامزادگان بیش از این موارد هزینه دارد و منهای تعمیرات و ساخت‌وسازهایی است که در طول برنامه خواهیم داشت.

وی در پاسخ به سوالی مبنی وضعیت ساختمان‌های ادارات اوقاف در شهرستان‌های استان تهران و شهر تهران که به تازگی ‌ساخته شده‌اند هم، گفت: هر ساختمانی که در شهر تهران تابلوی سازمان اوقاف روی آن نصب شده باشد اگر ساختمان دولتی نباشد، ساختمان استیجاری است و حق‌الااجاره آن به نرخ رسمی توسط کارشنان مشخص و پرداخت می‌شود.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه استان تهران افزود: محل فعلی ساختمان این اداره کل هم استیجاری است که این ساختمان‌ها از محل موقوفات ساخته می‌شود و به عنوان یک سرمایه‌گذاری در وقف ساخته، سندجاری آنها تنظیم و حق‌وحقوق آن پرداخت می‌شود.

محمدزاده یادآور شد: به غیر از شهرستان ورامین، سایر ادارات اوقاف شهرستان‌های استان تهران در ساختمان استیجاری مستقر هستند؛ مجموعه اداره اوقاف و امور خیریه، نهایت تلاش خود را در اجرای دقیق نیات وقف‌کنندگان به کار می‌برد و با توجه به مشارکت مناسب مردم در امور خیریه، پیش‌بینی می‌کنیم روند موفقیت‌ها در این حوزه تقویت شود.