۲۴ اردیبهشت ماه؛
ثبت‌نام اعزام ماه مبارک رمضان آغاز می‌شود/ 31 اردیبهشت؛ همایش مبلغان
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از معاونت فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه، حجت‌الاسلام یحیی کمال مدیرکل امور تبلیغی معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم گفت: دفتر تبلیغات اسلامی در زمینه اجرای مأموریت و رسالت فرهنگی و تبلیغی خود در سال جاری، اقدامات و برنامه‌های متنوعی را در دستور کار خود قرار داده است.
وی افزود: برنامه‌های صورت گرفته و در حال انجام به دو بخش تقسیم می‌شوند؛ بخشی برنامه‌ها عمومی هستند مثل اعزام های ماه مبارک رمضان و ماه محرم. بخشی از برنامه‌ها تخصصی و کاربردی هستند مثل اعزام تخصصی در ایام خاص و با موضوعات خاص. افرادی را در زمینه‌های مختلف شناسایی کردیم و جهت دانش‌افزایی آنان دوره‌های آموزشی قرار داده و برنامه‌هایی تدوین شده است.
یحیی‌کمال به زمان ثبت نام اعزام ماه مبارک رمضان اشاره کرد و افزود: در سال جدید درخواست‌هایی از سوی سازمان تبلیغات و ائمه جمعه جهت اعزام مبلغ به دفتر تبلیغات اسلامی رسیده است. انشاالله از ۲۴ اردیبهشت ماه لغایت ۵ خرداد سال جاری مبلغان می‌توانند به تفکیک استان‌ها جهت اعزام ماه مبارک رمضان ثبت نام و اقدام کنند.
وی در ادامه از برگزاری همایش بزرگ مبلغان اعزامی ماه مبارک رمضان خبر داد و افزود: طبق روال سال‌های گذشته، همایش بزرگ مبلغان ماه مبارک رمضان با سخنرانی آیت‌الله سبحانی و آیت‌الله اعرافی در روز ۳۱ اردیبهشت ماه سال جاری در محل مدرسه فیضیه برگزار خواهد شد. 
وی افزود: در این همایش به مسائلی که مبلغان در ایام تبلیغ باید توجه بکنند و به مخاطبین خود منتقل کنند، پرداخته می شود. وی همچنین گفت؛ بسته های ویژه و کتاب ره توشه در این همایش به مبلغان اعزامی داده خواهد شد.
مدیر کل امور تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی اظهار داشت: تأکید ما بر این است که مبلغان در ماه مبارک رمضان به مباحثی همچون شعار سال ۹۶ که اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال هست همچنین موضوعاتی نظیر تبیین مبانی ولایت فقیه،استکبار ستیزی و وحدت اسلامی از سوی مبلغان پرداخته شود.