معاون جدید پژوهشی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم منصوب شد
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، به نقل از ایحاء، رضا امانی از سوی قائم مقام دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم به سمت معاون پژوهشی این دانشگاه منصوب شد.

بنابر این گزارش در مراسم اختتامیه گردهمایی اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم که با حضور رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه برگزار شد، رضا امانی از سوی حجت‌الاسلام والمسلمین الهی‌زاده به عنوان معاون جدید پژوهشی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم منصوب گردید.

امانی در این مراسم ضمن ارائه برنامه‌های پیش‌روی این معاونت، به برگزاری دهمین همایش بین‌المللی پژوهش‌های قرآنی اشاره نمود و افزود: برگزاری این همایش در بین دانشگاه های کشور فعالیتی بی نظیر است. مجموعه مقالات دوره گذشته وحاضر همایش آماده و در مراسم اختتامیه همایش رونمایی شد. همچنین از پوستر دوره یازدهم با عنوان «قرآن و استکبارستیزی» نیز رونمایی گردید.

امانی افزود: در کنار برگزاری دهمین دوره همایش، دور جدید شورای پژوهشی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم نیز آغاز به کار کرد.

وی نبود سند چشم‌انداز در معاونت پژوهشی دانشگاه جهت مشخص شدن مسیر حرکتی پژوهش دانشگاه را به عنوان یک آسیب جدی عنوان کرد و از آماده‌سازی و تصویب منشور پژوهشی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در شورای پژوهش خبر داد که به زودی ابلاغ خواهد شد.
امانی همچنین از آماده‌سازی تقویم پژوهشی سال آینده دانشگاه و همچنین کارنامه پژوهشی سال تحصیلی گذشته دانشگاه خبر داد و بر حمایت این معاونت از طرح‌های پژوهشی در دانشگاه تاکید کرد.

معاون پژوهشی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در خصوص پایان نامه‌های دانشجویان گفت: اولویت اول ما در معاونت سامان دادن به پایان نامه‌هاست. سال گذشته 300 پایان‌نامه در مقطع کارشناسی ارشد دفاع شد. پس از ارزیابی به این نتیجه رسیدیم که موضوعات پایان نامه ها پراکنده است. لذا ضروری است که موضوعات پایان نامه ها در جهت اولویت های پژوهشی دانشگاه که از سوی معاونت پژوهش و بر اساس مأموریت و اهداف دانشگاه تنظیم شده است، پیش بروند.

وی در ادامه در خصوص مجلات دانشگاه نیز بیان کرد: در حال حاضر چند مجله در چندین دانشکده علوم قرآنی  داریم و هر کدام که حداقل قابلیت رسیدن به درجه علمی ترویجی دارند قطعا از سوی سازمان مرکزی دانشگاه حمایت خواهند شد.  در غیر اینصورت لازم است مجلات جدیدی همسو با اولویت های پژوهشی دانشگاه و با رویکرد علمی–پژوهشی تاسیس و فعالیت کنند.
 
تشکیل دبیرخانه دائمی همایش های دانشگاه، حمایت از انتشارات دانشگاه، تدوین متون درسی و آموزشی و ... از دیگر برنامه های ذکر شده از سوی معاون جدید پژوهشی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم بود.
 
همچنین در این مراسم علیرضا کاوند نیز به عنوان مدیر جدید پژوهشی دانشگاه منصوب گردید.

در پایان این مراسم نیز از زحمات حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمد نقیب سرپرست پیشین معاونت پژوهشی دانشگاه قدردانی شد.