خزائی:
تحول در امر سلامت معنوی نیاز به یک تشکیلات منسجم دارد

سهیلا خزائی، رئیس اداره سلامت معنوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با بیان اینکه تلاش این اداره اولویت بخشیدن به سلامت معنوی به عنوان بعد چهارم سلامت در وزارت بهداشت است گفت: تا پیش از این چنین کاری در وزارت بهداشت انجام نشده بود.

وی افزود: خوشبختانه با تأسیس این اداره در چهار سال گذشته قدم‌های مهمی در این راه برداشته و پیشرفت‌هایی در کار حاصل شده است.

خزائی ادامه داد: سلامت معنوی تا کنون در چارت وزارت بهداشت قرار نداشته و از این پس قرار است در تشکیلات سازمان قرار گیرد.

وی با بیان اینکه این اداره از حداقل نیروی و انسانی و امکانات مالی برخوردار است گفت: با تمامی این مشکلات ما ماهنامه‌ای با تحت عنوان سلامت معنوی را تهیه کرده و برای تمامی دانشگاه‌ها ارسال می‌کنیم تا همه دانشگاه‌ها این نهضت را در خود نهادینه کرده و بعد چهارم سلامت را در اولویت‌های خود قرار دهند.

عضو کمیته سلامت معنوی فرهنگستان علوم پزشکی با اشاره به اهمیت پرداختن به سلامت معنوی در میان دانشجویان علوم پزشکی گفت: خوشبختانه گزارش‌هایی که به ما می‌رسد نشان می‌دهد دانشجویان به این حوزه علاقه نشان می‌دهند.

وی بیان کرد: امیدواریم با اجرایی کردن اصول سلامت معنوی در دانشگاه‌های علوم پزشکی، با همکاری آنها این اصول در بیمارستان‌های به ویژه در حوزه مراقبت و پرستاری مورد استفاده قرار گیرد.

خرائی عنوان کرد: خوشبختانه در شورای سلامت معنوی فرهنگستان علوم پزشکی نیز پیشنهاد شده تا کسانی که در حال تئوری پردازی سلامت معنوی هستند خود نیز چند برنامه در رابطه با سلامت معنوی اجرا کنند چرا که با کاربردی کردن آن، تشکیلات سلامت معنوی آسان‌تر به رسمیت شناخته می‌شود.

وی یادآور شد: در برنامه ششم توسعه تشکیل شورای عالی سلامت معنوی در وزارت بهداشت پیش بینی شده است؛ تا وقتی که تشکیلات منسجمی در این حوزه وجود نداشته باشد هیچگاه شاهد تحولات شگرفی نخواهیم بود.