گروه مؤسسات قرآنی مردمنهاد: همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جشن روزه اولیها به همراه پایان دوره آموزش قرآنآموزان دارالقرآنهای وابسته به مؤسسه حضرت معصومه(س) میبد برگزار شد.
به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، به نقل از پایگاه اطلاعرسانی مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت حضرت معصومه(س) میبد، جشن پایان دوره روخوانی، روانخوانی و تجوید قرآنآموزان این مرکز همراه با جشن روزه اولیهای مراکز وابسته به مؤسسه در تالار گل نرگس برگزار شد.
در این جشن که با حضور مسئولان قرآنی شهرستان و همچنین بیش از۵۰۰ نفر از قرآنآموزان و مربیان آنها برپا شد، صباغی، قاری نوجوان مؤسسه به تلاوت آیاتی از قرآن پرداخت و در ادامه حجتالاسلام والمسلمین محمدکاظم صباغی، مدیر مؤسسه پیرامون ماه ربیعالقرآن،اهمیت نمازجماعت و مسجد، اهمیت قرآن و یادگیری آن به سخنرانی پرداخت. سپس کلیپی از فعالیتها و دستاوردهای مؤسسه به سمع و نظر حاضران در سالن رسید.
سپس به حدود 40 نفر از شرکتکنندگان روزه اولی نیز شاخه گلی اهدا شد و در ادامه برنامه مراسم قرعهکشی انجام شد و به ۱۰ نفر از شرکتکنندگان در مراسم جوایزی اهدا شد.
در پایان این جشن از تمامی مربیان و مسئولان مؤسسه تقدیر به عمل آمد و نیز به تمامی قرآن آموزان جایزه عمومی اهدا شد.