اعزام کاروان نور و اجرای 50 محفل قرآنی در سراسر استان گلستان
سیدمصطفی حسینی‌واعظ، رئیس اداره قرآنی سازمان تبلیغات اسلامی استان گلستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: کاروان قرآنی با عنوان نور طی ماه مبارک رمضان در شهرها و روستاهای استان گلستان به اجرای برنامه می‌پردازند.
وی با اشاره به جزئیات این برنامه اضافه کرد: طی این اعزام 15 محفل ویژه مناطق محروم استانی اعم از تشیع و تسنن، پنج محفل در مناطق اهل‌سنت استان و پنج محفل نیز در بقاع متبرکه استان و 35 محفل نیز در 9 شهر برپا می‌شود.
حسینی‌واعظ اظهار کرد: این محافل از ابتدای ماه مبارک رمضان آغاز شده است که براساس آن نیز عصر امروز، هشتم خردادماه ساعت 17:30 در مسجد طلایی اهل‌سنت در گنبد برگزار می‌شود.
رئیس اداره قرآنی سازمان تبلیغات اسلامی استان گلستان بیان کرد: از ویژگی‌های این طرح استفاده از ظرفیت‌های بومی و استانی منطقه و همچنین از قاریان ممتاز و گروه‌های مدیحه‌سرایی و حافظان قرآن و مفسران است.
وی با اشاره به اینکه محفل فوق پیش از و پس از افطار برگزار می‌شود، عنوان کرد: این برنامه به همت مجموعه‌های مردمی در سراسر استان چون اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی گلستان و با همکاری اداره‌کل تبلیغات اسلامی، اداره اوقاف و امور خیریه استان، اداره‌کل امور روستایی استان و سایر نهادها برگزار می‌شود.