شرکت هنرمندان از 20 کشور جهان در جشنواره بین‌المللی حقوق بشر آمریكایی
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری، استقبال از دو بخش كاریكاتور و پوستر جشنواره بین‌المللی حقوق بشر آمریكایی كه به شکل بین‌المللی برگزار می‌شود از سوی هنرمندان خارجی بسیار چشمگیر و قابل توجه بوده است.

در این دوره كه برای نخستین‌بار این دو گرایش به شکل بین‌المللی برگزار می‌شود و فراخوان آن به شکل محدودی ارائه شده است، شاهد شرکت آثاری از هنرمندان 20 کشور جهان هستیم و همچنان نیز دریافت آثار در بخش بین‌الملل ادامه دارد.

این استقبال در حالی است که بخش بین‌الملل جشنواره غیر رقابتی بوده و آثار برگزیده در نمایشگاه ویژه‌ای به نمایش درخواهند آمد و این میزان از مشارکت نشان‌دهنده آن است که حقوق بشر آمریکایی یک موضوع فراگیر جهانی است و ظرفیت هنری بسیار قابل توجهی در کشورهای مختلف برای پوشش این موضوع و روشنگری در این زمینه وجود دارد.

یادآور می‌شود، مراسم اختتامیه و نمایشگاه آثار این جشنواره، هفته دوم تیرماه و در ایام گرامیداشت هفته حقوق بشر آمریکایی برگزار خواهد شد.