ساماندهی تحریریه پخش رادیو قرآن با راه‌اندازی نرم‌افزار جدید
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی رادیو قرآن، مجتبی حسینی، مدیر پخش و نظارت رادیو قرآن با بیان اینکه دو واحد «پخش » و «نظارت» در این گروه وجود دارد، به اولویت‌های پخش اشاره کرد و گفت: در پخش اولویت‌هایی همچون «ارزیابی دقیق شیفت‌های سه گانه پخش» در سریع‌ترین زمان ممکن جهت برطرف کردن نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت شیفت، «ساماندهی تحریریه پخش و راه‌اندازی نرم‌افزاری در این زمینه» که در حال آماده‌سازی است و «سفارش آرم استیشن» و «آنونس‌های جدید» به تهیه‌کنندگان خوش ذوق شبکه مد نظر است.
حسینی افزود: فعالیت‌های بخش نظارت، نظارت و بازشناسی تمام برنامه‌های تولیدی، آیتم‌های برنامه زنده و بارگذاری آن روی سیستم آوا، پالایش کامل سیستم آوا در بخش‌های متعدد نغمات، تلاوت و سخنرانی‌ها است.
وی ادامه داد: جمع‌بندی گزارش‌های نظارتی برنامه‌های تولیدی و زنده و ارائه آنها بصورت ماهانه به مدیران گروه‌های برنامه‌ساز و مدیر شبکه جهت ارتقای سطح کیفی برنامه‌ها و تدوین آیین‌نامه دقیق نظارتی رادیو قرآن در اختیار تهیه‌کننده‌ها از دیگر فعالیت‌های بخش نظارت محسوب می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: فعالیت‌های مذکور به زودی برای رادیو تلاوت نیز انجام خواهد شد.